Karina onthult welke ‘walgelijke’ filmpjes meer bekeken worden dan haar bikinivideo’s

Karina Irby veroorzaakte opschudding op internet toen ze een video deelde waarin ze een wind liet. Dit deed ze niet lukraak, maar specifiek op haar vriend Ryan. De video was onderschreven met: “Vertel me dat je in een lange relatie zit zonder me te vertellen dat je in een lange relatie zit.” Sindsdien is de clip miljoenen keren bekeken, waarbij de 33-jarige Australische grapt dat haar winderigheid nu populairder is dan haar bikini’s. Op haar TikTok heeft ze zelfs een afspeellijst met enkel ‘scheetfilmpjes’.

Hoewel velen de video hilarisch vonden, voelde Karina de noodzaak om zichzelf te verdedigen toen ze beschuldigd werd van het ‘pesten’ van haar man. Een trol beweerde dat Ryan een ‘arme echtgenoot’ was met een bazige vrouw en spoorde hem aan om ‘sterk te blijven’ of ‘het huis onmiddellijk te verlaten’. Een andere persoon schreef: “Dit is gewoon walgelijk. Je verstopt je achter ‘oh, dit is gewoon wie ik ben’. Misschien stoort het je man niet, maar dit zijn duidelijk passieve pesterijen en gewoon niet leuk!”

“Ryan is veilig hoor!”

Karina reageerde op een bericht aan haar 1,2 miljoen Instagram-volgers en schreef: “Toen één enkele wind het internet verdeelde. Ryan is veilig en ongedeerd. Hij is geen slachtoffer van pesten en wordt niet tegen zijn wil vastgehouden. Dit is gewoon hoe een open, gezonde en authentieke relatie van 9 jaar er voor ons uitziet. De enorme hoeveelheid controverse die ik ontving over een recente video van mij was behoorlijk wild. Blijkbaar maken mensen zich zorgen over Ryans veiligheid. Mensen zijn geschokt waarom ik dit zou posten.”

(lees verder onder de video)

@karinairby

Farting on him will never get old #lols #fart

♬ original sound – KARINA IRBY

“Bikini’s zijn niet langer een hit…”

“Kom op zeg. Maak je geen zorgen. Ik begrijp het. Mijn content is misschien niet voor iedereen, maar het is hier om te laten zien dat je jezelf kunt zijn!” Karina heeft in ieder geval de vruchten geplukt van het delen van dit speciale moment online, want ze heeft sinds de video veel nieuwe volgers gekregen. Dit weekend voegde ze eraan toe: “Bijna 4 miljoen keer bekeken, een video van mij die op Ryan een scheet laat… Wow. Het is duidelijk dat bikini’s niet langer de hits zijn; het gaat nu allemaal om scheten laten op je partner!”

Hieronder vind je nog enkele opmerkelijke foto’s van Karina…

https://www.instagram.com/p/C2tJIzeBmb7/
https://www.instagram.com/p/C2bIIbAhRbb/
https://www.instagram.com/p/C2JID8shnAJ/
https://www.instagram.com/p/C1O3E4xhpLH/
https://www.instagram.com/p/Cyw12ovBfIS/