“Mijn vriend bond me met handboeien vast aan het bed. En toen gebeurde het ondenkbare!”

Op het internet vind je heel wat bijzondere verhalen en reacties daarop. Deze keer vonden we iets over een dame die samen met haar vriend een ‘probleempje’ had in de slaapkamer…

De dame was helemaal opgewonden toen haar vriend voorstelde om eens wat ‘bondage’ te proberen. Alleen wist ze toen nog niet tot wat dit zou leiden. “Ik stemde in, denkend dat ons liefdesleven wel een boost kon gebruiken,” zei de vrouw. “Helaas verliep het niet zoals gepland.”

Kramp en KO

Haar vriend bond haar met handboeien vast aan het bed, maar toen schoot er een kramp in zijn benen. Hij sukkelde uit bed, viel en stootte zijn hoofd aan het nachtkastje. KO! “Hij was buiten bewustzijn en ik moest naar huisgenoten schreeuwen om ons te redden. Ze moesten de deur intrappen en lachten zich kapot.”

Mikpunt van spot

De vrouw vertelde dat het zowel voor haar als haar vriend de ultieme vernedering was en dat ze nog steeds het mikpunt van spot zijn. “Hij kan niet omgaan met de spot van anderen en onze relatie verkeert in een crisis. Is er iemand die ons kan helpen?” was de roep om hulp van de arme vrouw. Uiteraard waren er wel wat mensen die er iets over te ze zeggen hadden…

Advies

Iemand reageerde: “Het ging mis en jullie moeten dit gewoon aanvaarden.” Iemand anders zei: “Wees blij, je kan het nog navertellen. Binnen enkele maanden of jaren lachen jullie er zelf mee!” Ten slotte was er iemand die zei: “Laat dit een les zijn. Laat je in de toekomst niet meer verleiden tot iets wat je niet graag doet.”

(Intropic: Freepik)