“Mijn vrouw werd verliefd op mijn minnares, dus zijn we maar met z’n drieën gaan samenwonen”

Yasmin, Tyquan en Cieara uit Atlanta werden een ’trio-koppel’ nadat Tyquan openlijk had gezegd dat hij Yasmin bedroog met Cieara. Yasmin en Tyquan zijn sinds 2012 samen. Het stel was smoorverliefd, maar Yasmin geeft toe dat Tyquan een groot probleem had met ontrouw en Yasmin meerdere keren bedroog met verschillende vrouwen.

Vrouw werd verliefd op minnares

Met Cieara was het echter anders, zegt Yasmin: “Toen ik erachter kwam, stoorde ik me eraan, ik vroeg hem om te stoppen. En toen hij niet stopte had ik het gevoel dat het iets ernstiger was en dat ik het kon onderzoeken.” Yasmin besloot Cieara uit te nodigen in hun relatie en regelde de eerste ontmoeting. Het stel besloot er een trio van te maken en niet lang nadat ze de relatie aanging, raakte Cieara zwanger van Tyquan’s kind.

Veel kritiek

Het polyamoreuze stel woont nu allemaal onder één dak met acht kinderen onder elkaar. Ze hebben veel kritiek gekregen van hun vrienden en familie en mensen zeiden: “Ze moeten wel een laag zelfbeeld hebben”. Sommige van Yasmin’s beste vrienden konden er maar niet bij en vonden dat er een groot gebrek aan respect was tussen het stel en dat Cieara tussen hen in kwam te staan. Het stel gelooft dat “je veel dingen kunt missen als je niet ruimdenkend bent” en is nu gelukkig getrouwd.

Bekijk via de link hieronder een reportage over het toch wel bijzondere drietal:

https://youtu.be/ZZluThBA7u0