“Mijn man is 45 jaar ouder dan ik. Sommige mensen denken dat hij mijn opa is!”

Met 45 jaar tussen hen in, zijn een man en vrouw gewend om overal blikken te krijgen – vooral omdat ze een twee jaar oude zoon hebben. Het is zelfs niet ongewoon dat mensen de 25-jarige Stefani’s man verwarren met haar vader, of zelfs opa.

Familie maakt zich zorgen

Don is 70 jaar oud, dezelfde leeftijd als wijlen Stefani’s vader. Maar het onwaarschijnlijke koppel uit Armstrong, British Columbia, Canada, is vijf jaar samen, anderhalf jaar getrouwd en deelt de twee jaar oude zoon Lachlan.

Hoewel ze nu de volledige steun van hun familie hebben, geeft Stefani toe dat haar familie zich zorgen maakte over haar relatie met iemand die zoveel ouder was – nog afgezien van het oordeel dat ze kreeg als ze in het openbaar waren. Hoe lang zou Don er nog zijn voor zijn familie? Hieronder een reportage over het bijzondere koppel: