“Ik heb 3 vrouwen en betaal voor hun plastische chirurgie, zodat ze m’n droomvrouwen zijn”

Azayah en Stephanie zijn een getrouwd koppel dat al zeven jaar samen is. In 2016 gingen ze uit elkaar en Mazayah begon te daten met Rose. Hij probeerde monogaam te zijn in beide relaties, maar dat werkte niet voor hem. Op een dag stelde hij Rose voor aan Steph en ze gingen een polyamoureuze relatie aan.

“Toen we uit elkaar gingen, besloten we andere vrouwen in ons leven toe te laten. We dachten gewoon, laten we een andere vriendin nemen omdat [Stephanie] biseksueel is, dus we dachten, laten we het doen,” legde Mazayah uit. Ze zijn nu al vijf jaar lang in een driehoeksrelatie. Onlangs hebben ze een vierde persoon aan de relatie toegevoegd, Dezaray, die ze zeven maanden geleden hebben ontmoet.

Kritiek van de buitenwereld

“Dezaray voegde het laatste beetje plezier en opwinding toe dat we nodig hadden,” zei Rose. Hun onconventionele levensstijl wordt bekritiseerd door de buitenwereld: “Toen we deze relatie begonnen, kregen we veel oordelen van mensen die zeiden ‘ew, hoe kun je dat doen? Hoe kun je je man delen met een andere vrouw’,” zei Stephanie. “En nu we een derde persoon hebben toegevoegd, zijn de oordelen nu nog erger dan in het begin.”

‘Zuster-vrouwen’

Ze krijgen opmerkingen zoals “Ze kwam terug als een bijvrouw van haar eigen babyvader” en “Ik kan de lage eigenwaarde gewoon ruiken!” Maar ze laten de opmerkingen niet tot zich doordringen: “Het is grappig, want we hebben waarschijnlijk langer in een polyamoureuze relatie gezeten dan de meeste monogame relaties,” merkte Mazayah op. De meiden noemen zichzelf nu ‘zuster-vrouwen’ en verdelen hun tijd gelijkmatig met Mazayah.

Plastische chirurgie

Hoewel ze niet actief proberen er identiek uit te zien, coördineren ze hun looks, zoals het dragen van hetzelfde kleurenschema om hun verbondenheid met elkaar te laten zien. Maar nu zijn ze van plan om drastischere maatregelen te nemen; ze willen plastische chirurgie ondergaan om de ideale lichaamsvorm voor hun echtgenoot te krijgen. Hieronder kun je een video bekijken over het bijzondere drietal…