“Ik krijg veel verwijten omdat ik een vriendin koos die op mijn dochter lijkt. Wat is het probleem!?”

Savana, 28, ontmoette Chris, 44, toen ze werd aangenomen als kapster bij de salon die hij bezit. Hun relatie begon platonisch omdat ze allebei net een langdurige relatie achter de rug hadden. Ze legt uit: “We ontmoetten elkaar toen ik naar zijn salon kwam en daar solliciteerde als stylist en niet geïnteresseerd was in een relatie omdat ik er net een had verlaten.” “Ik ook niet,” beaamde Chris. “Toen ik de scheiding aanvroeg, zat mijn leven een beetje in het slop.”

Na verloop van tijd groeiden de twee echter naar elkaar toe: “Hoe meer ik met haar praatte en bij haar was, hoe meer ik voelde dat er iets speciaals was dat ik nooit eerder had gevoeld,” legde Chris uit. In het begin hielden ze hun relatie verborgen omdat ze al werden beschuldigd van een affaire, maar toen ze hun collega’s eenmaal over hun romance vertelden, werden ze onder de loep genomen. “Er was een grote controverse tussen of ik een huissloper was of dat [Chris] vreemd was gegaan,” zei Savana.

Samen zes kinderen

Het stel is nu gelukkig getrouwd en heeft samen zes kinderen, waarvan er drie van hen zijn en de andere drie uit de vorige relatie van Chris komen. Savana is slechts zeven jaar ouder dan Chris’ dochter Tizzi en de twee zijn naar elkaar toegegroeid. Ze begonnen hun familiedynamiek online te delen en gingen viraal toen kijkers hoorden over het kleine leeftijdsverschil tussen de stiefmoeder en dochter. “Ik had de fout gemaakt om mijn leeftijd boven mijn leeftijd te zetten en haar leeftijd boven haar leeftijd. En dat veroorzaakte een enorme stortvloed aan negatieve reacties,” aldus Savana.

Heftige kritiek

“De meeste waren gericht op Chris.” Commenters begonnen Chris ervan te beschuldigen dat hij iemand wilde daten die op zijn dochter leek. “Alles wat je je maar kunt voorstellen, het ziekste van ziekste dingen die je maar kunt bedenken.” Eén video werd 2,7 miljoen keer bekeken en 5.000 keer gedeeld. De kritiek werd soms heftig, Chris gaf toe: “We werden gewoon kapot gemaakt.” Savana wordt door sommigen zelfs een goudzoeker genoemd, wat haar soms pijn doet: “Ik heb het gevoel dat het in diskrediet brengt hoe hard ik werk, ik werk fulltime, ik ben een fulltime moeder.”

“We zijn één grote gelukkige familie!”

Het stel heeft de trollen van zich af kunnen schudden en ziet de kracht in hun relatie: “Ze hebben niets beters te doen met hun tijd, ze zijn duidelijk ongelukkig in hun leven,” zei Chris. “Waarom gaan je hersenen daarheen? Misschien is er iets mis met je,” beaamde Savana. “We zijn gewoon één grote familie en het maakt niet uit wat iemand zegt, want we zijn gelukkig en dat is het enige dat telt.” Bekijk hieronder een reportage over Chris en zijn gezin: