“Door een wespensteek ontploften de implantaten in mijn billen. Het was verschrikkelijk!”

Tv-personaliteit Jessica Alves is op een missie om haar lichaam weer op orde te krijgen nadat haar verjaardagsreisje naar Las Vegas in een nachtmerrie veranderde. Terwijl ze aan het zonnen was bij het zwembad, werd ze gestoken door een wesp en moest ze worden afgevoerd met de ambulance. Nadat ze met spoed naar het ziekenhuis was gebracht, kreeg ze een vreemde reactie op de bijensteek waardoor er ‘een gigantisch gat’ verscheen in haar chirurgisch ‘verbeterde’ billen.

“Na een paar dagen kwam de bult terug en explodeerde, waardoor er een groot gat in mijn billen ontstond en mijn implantaten bloot kwamen te liggen,” beschreef Jessica. Als gevolg daarvan moest een deel van de siliconen implantaten in een van haar billen worden verwijderd, waardoor haar achterkant scheef kwam te staan.

“Ik ben eigenlijk niet zelfverzekerd”

“Mensen denken dat ik overkom als een heel zelfverzekerde vrouw, maar ik ben niet zo zelfverzekerd als mensen misschien denken dat ik ben,” voegde Jessica eraan toe. “En zeker niet nadat ik gestoken werd door een bij die mijn achterwerk vernielde, waardoor ik veel bulten en oneffenheden en een vreselijk litteken overhield. Ik ben duidelijk niet meer zo zelfverzekerd.”

Fillers om het gat op te vullen

In deze aflevering van Hooked On The Look ontmoet Jessica Dr. Ali Gurlek, die al haar feminiseringsoperaties heeft uitgevoerd om de vrouw te worden die ze nu is. Met zijn hulp hoopt ze wat fillers ingespoten te krijgen om ‘het gat op te vullen dat de bij heeft achtergelaten’. Bekijk de reportage hieronder: