“Mannen krijgen niet genoeg van me, maar ik verberg een duister geheim”

Een model zegt dat ze constant ‘vecht tegen de aandacht van mannen’ en niet eens rustig kan gaan winkelen. Chloe Amour heeft echter onthuld dat achter de schermen niet alles is wat het lijkt. De brunette heeft mannen die smeken om met haar uit te gaan en meer dan 2,1 miljoen volgers op Instagram (@realchloeamour), met fans die haar dagelijks complimenteren.

Maar ondanks de aandacht die ze krijgt, worstelt de content creator met haar zelfvertrouwen, net als andere vrouwen, en gebruikte ze fillers om haar look te verbeteren (hoewel ze ze later liet terugdraaien). De 32-jarige werd gepest toen ze opgroeide en voelde zich zelfbewust over haar lichaam. Ze verstopt zich soms nog steeds in grote truien om blikken van mensen te vermijden als ze op stap is.

Meer zelfvertrouwen

Ze zegt dat het delen van pikante foto’s van zichzelf online haar zelfvertrouwen heeft veranderd, waardoor ze zich “mondig en sexy” voelt. “Ik mag dan wel een model zijn, maar ik heb net als andere vrouwen problemen met mijn lichaam,” vertelde Chloe, uit Los Angeles, VS, aan NudePR. “Toen ik begon, had ik geen sixpack en was ik niet gespierd, en ik zakte af naar een dubbele nul. Mijn borsten en billen waren in verhouding, maar ik was gewoon heel klein en mijn gezicht zag er hol uit.”

Ze voegde eraan toe: “Mijn lichaam is sindsdien veranderd, maar zelfs nu verstop ik me soms achter grote truien als ik me erg zelfbewust voel. Toen ik opgroeide, was ik onzeker omdat mensen me op de middelbare school uitlachten omdat ik te mager was en een platte borst had. Ik was gewoon een laatbloeier en had een slank postuur met een snelle stofwisseling.”

Vrienden kwijtgeraakt

Chloe zegt dat ze in de loop der jaren vrienden is kwijtgeraakt vanwege haar schoonheid, omdat vrouwen vaak ongelooflijk jaloers waren op haar uiterlijk – wat weer invloed had op haar zelfvertrouwen. Ze voegde eraan toe: “Mensen hebben van jongs af aan altijd al schoonheid in me gezien, maar ik werd er pas volwassener mee. Ik verloor vrienden op de middelbare school omdat ik te mooi was.”

“Ik vind het soms moeilijk om normale dingen te doen, zoals naar de supermarkt gaan, en mannen benaderen me altijd op straat. Soms zijn andere vrouwen op hun hoede voor me.” Chloe kwam in 2020 veel kilo’s aan en haar van nature slanke postuur veranderde in een ronde vorm. Ze omarmt haar uiterlijk nu, maar zegt dat het in het begin moeilijk was om haar lichaam te zien veranderen. Het model zei: “Door de gewichtstoename werden mijn borsten en billen enorm, maar ook mijn taille werd groter en ik kwam aan in mijn gezicht.”

“Ik raakte van streek over mijn buik”

“Toen ik naar al die XXS- en XS-maten van hoogwaardige kleding keek die ik niet meer kon dragen, raakte ik van streek, vooral over mijn buik. Ik hield er gewoon niet van hoe ik er opgeblazen uitzag. Maar het online delen van sexy foto’s van mezelf heeft me geholpen om mijn lichaam te omarmen. Het is sexy en versterkend dat mannen en vrouwen mijn uiterlijk bewonderen. Maar de negatieve gedachten en mijn lichaamsdysmorfie steken nog steeds af en toe de kop op.”

Chloe heeft eerder gedeeld dat ze ook worstelt met daten en een strikte eisenlijst heeft voor potentiële vrijers – waaronder het verdienen van 192.000 pond per jaar. Nu ze hoopt een romance te vinden, zegt ze dat ze zich heeft gerealiseerd dat de sleutel tot liefde eerst het vinden van schoonheid in haarzelf is. Ze voegde eraan toe: “Ik realiseerde me, hoe kan ik liefde vinden als ik niet van mezelf kan houden? Ik ben echt aan mezelf gaan werken en ik voel me eindelijk wat zelfverzekerder in mijn lichaam. Ik wil iemand vinden die niet oordeelt en begripvol is.”

“Ik wil iemand die slim en grappig is”

“Ik ga niet in de eerste plaats op uiterlijk af, ik heb iemand nodig die slim, grappig en spiritueel is, iemand van wie ik kan leren en die me dingen kan leren, maar die ook bereid is om van mij te leren. Ik wil vooral een goede luisteraar en communicator, iemand die me gewild laat voelen en me veilig laat voelen. Iemand die zijn fouten toegeeft en toegeeft dat hij fout zit. Iemand die van me houdt zoals ik ben. Mijn buik is niet strak, maar het hebben van rondingen is nu meer sociaal geaccepteerd voor modellen.”

“Ik ben wat dikker, maar mensen vinden dat leuk!”

“Mensen vinden het leuk dat ik wat dikker ben en het levert me ook meer werk op. Ik heb geleerd om mezelf niet zo te vergelijken met andere vrouwen of influencers die ik op internet zie, want niet alles wat ik zie is echt – veel van de foto’s die je ziet zijn gefotoshopt.” Chloe probeert nu anderen aan te moedigen om van hun lichaam te houden en hun zogenaamde imperfecties te omarmen. Ze voegde eraan toe: “Ik heb soms moeite om van mijn lichaam te houden, maar ik heb geaccepteerd dat niemand perfect is. Je moet proberen van jezelf te houden, want anderen zien je als mooi.”

(Bron: Daily Star)