“Omdat mijn man vaak vreemdging, gaf ik hem een vriendinnetje dat erg op mij lijkt”

BQ aka Bryant en Tehmeena geven mensen online regelmatig een kijkje in hun luxe levensstijl en onlangs onthulden ze dat ze een polyamoreuze relatie hebben. Het getrouwde stel heeft een nieuwe vriendin – Kyrah, uit Australië. En nee, je ogen bedriegen je niet, Kyrah en Tehmeena lijken zo op elkaar dat ze vaak voor een tweeling worden aangezien.

In een gesprek met Truly legde Tehmeena uit: “Het is eerlijk om te zeggen dat ik op zoek was naar een vrouw zoals ik, want Bryant houdt daarvan!” BQ en Tehmeena vlogen Kyrah naar de VS om hen te vergezellen in een koppel. Tehmeena hoopt dat de introductie van Kyrah in de relatie BQ ervan zal weerhouden om weg te gaan, omdat hij in het verleden ontrouw is geweest.

Gehersenspoeld

Vandaag zal Tehmeena’s vriendin Grace Kyrah voor het eerst ontmoeten en uitleggen waarom ze zo haar bedenkingen had bij de relatie. In een rechtstreeks gesprek met BQ gaf Grace toe: “Ik ga niet liegen, eerst dacht ik dat je haar gehersenspoeld had om dit te doen!” Kan Grace begrijpen waarom haar vriendin haar relatie zo drastisch heeft veranderd? Je kan het hieronder zien in de reportage…