Tanya (40) is verliefd op Josue (22), een vriend van haar zoon: “We zijn al 3 jaar samen, ondanks de kritiek!”

Een 40-jarige moeder uit Ohio gaat uit met de vriend van haar zoon, die pas 22 is. Tanya ontmoette Josue aanvankelijk via haar oudste zoon Ceydon, 18, die een band had gekregen met Josue door de liefde voor skateboarden en muziek maken.

Tanya legde aan Truly uit hoe ze dichter bij Josue kwam te staan. “We ontmoetten elkaar in 2018, onze relatie veranderde van vriendschap naar daten begin 2020.” In het begin vonden haar twee oudste zonen het moeilijk om de relatie te accepteren, maar ze staan er nu achter. Ze hebben echter wel te maken gehad met kritiek van de buitenwereld.

“Eén filmpje, en iedereen werd gek”

Haar TikTok ontplofte met miljoenen views toen ze onthulde dat haar nieuwe vriend de helft van haar leeftijd was. “Ik maakte een simpel filmpje en iedereen werd gek”, zei Tanya. “Dingen waardoor ik eigenlijk moest huilen en de video wilde verwijderen, is dat ze constant zeiden dat ik hem had geprepareerd, omdat ik hem absoluut niet had geprepareerd”.

Juiste beslissing

Toch is ze ervan overtuigd dat ze de juiste beslissing heeft genomen door Josue als levenspartner te kiezen. “Het zijn gewoon meningen, iedereen heeft zijn mening, het heeft geen invloed op ons, we gaan nog steeds samen zijn of ze dat nu willen of niet,” besluit ze. Bekijk hieronder de volledige reportage over Tanya en Josue: