“Mijn vriend is een miljonair. Thuisblijven en niet gaan werken, is echt loodzwaar voor me!

Een vriendin van een erg rijke man die ervoor kiest om thuis te blijven, heeft een unieke kijk gegeven op haar dagelijkse routine aan de zijde van haar miljonair-vriend. De 26-jarige TikTokster Kendel Kay leidt een luxueus leven, maar benadrukt dat ze alles doet in het belang van haar partner. Zoals ze zelf zegt: “Ik anticipeer op de behoeften van mijn vriend.” Kendel woont in Puerto Rico met haar vriend Luke Lintz (23), die een PR-bedrijf runt met een waarde van 8,1 miljoen dollar.

Het stel doet alles samen, van reizen met privéjets tot samen naar de sportschool gaan, waarbij Kendel, de zelfbenoemde ‘keukenprinses’, haar vriend dagelijks van heerlijke maaltijden voorziet. Het gelukkige paar ontmoette elkaar in Tulum tijdens een influencer-evenement en is sindsdien praktisch onafscheidelijk. Kendel is met diverse video’s over haar dagelijkse leven al viraal gegaan. Maar wat doet ze dan precies elke dag?

Dagelijkse ‘routine’

Ze begint de dag met het ‘anticiperen op Luke’s behoeften’, zoals het vullen van zijn waterfles en het maken van zijn ijskoffie. Vervolgens ruimt ze de slaapkamer op, volgt ze haar 20 minuten durende huidverzorgingsroutine, gaat ze koffie drinken en naar de sportschool. Kay maakt smoothiebowls voor zichzelf en Luke, drinkt matcha en neemt de tijd om dingen in haar agenda te noteren. “Het is soms echt zwaar,” geeft ze toe.

Social media

“Mensen onderschatten dat!” Kendel verklaarde: “Sommige mensen zijn het absoluut niet eens met mijn keuzes op het gebied van levensstijl, maar er zijn ook mensen die me steunen en toegeven dat ook zij graag een leven van ‘vrouwelijke ontspanning’ zouden willen leiden.” Ze benadrukte verder dat ondanks haar thuisblijvende levensstijl, ze nog steeds inhoud creëert voor sociale media: “Sociale media en het maken van content zijn hoe ik mijn inkomen genereer, maar het kost niet veel van mijn tijd.”