“Ik mag vreemdgaan van mijn vriend en stuur hem zelfs filmpjes daarvan op z’n werk”

Zoe (31) en Matt (36) uit Cambridge (Verenigd Koninkrijk) zijn al vier jaar samen. In het begin van hun relatie stelde Matt voor dat Zoe met andere mannen naar bed zou gaan. Voor hem was dit een manier om eerlijkheid in hun relatie te creëren, zeker omdat ze hem altijd foto’s en video’s van de ontmoetingen stuurde.

Hij legde uit: “Toen ze ermee instemde, was ik blij, want ik was in het verleden al bedrogen, dus ik was best blij om iemand te vinden die niet achter mijn rug om zou vreemdgaan.” Na een tijdje met deze regeling, kwam Zoe naar Matt met het idee dat hij met andere vrouwen naar bed zou gaan. “Ik wilde nooit met iemand anders naar bed, helemaal niet,” vertelde Matt Truly.

“Soms wel jaloers, maar een fijn gevoel”

“Zoe zei gewoon: ‘Ik wil kijken hoe jij het doet’.” Het stel gaat nu samen naar swingersfeestjes om gelijkgestemden te ontmoeten. “Ik zou niet zeggen dat ik nooit jaloers ben geweest,” gaf Matt toe. “Maar het is best een fijn gevoel, ook al is het jaloezie, want aan het eind van de dag weet je dat je erbij hoort, dat je bij mij thuiskomt.”

Elkaar helpen met content

Zoe werkte vroeger als schoonheidsspecialiste, maar nadat haar dagtaak was afgesloten stelde Matt voor dat ze OnlyFans-content ging maken. Nu werkt ze in de adult industrie en geniet ze van haar nieuwe levensstijl. “Mijn werk bestaat uit veel selfies. Ik film elke dag een beetje voor OnlyFans, soms werk ik samen met andere makers.” Matt helpt met het maken van foto’s en video’s voor haar pagina.

Kritiek

Hun onconventionele opstelling heeft voor opgetrokken wenkbrauwen gezorgd bij de mensen om hen heen. “Veel mensen zitten daar en denken dat het een vorm van vreemdgaan is. Ik had een vriend die zich afvroeg of we wel van elkaar hielden,” zei Zoë. Dit weerhoudt hen echter niet van hun nieuwe dynamiek: “We hebben zoveel plezier in ons leven. Het is moeilijk te zeggen of we terug zouden gaan naar een traditionele relatie. Op dit moment zou ik nee zeggen,” besluit ze.