Met het ‘kurkentrekker’-standje raak je de G-spot bezorg je een vrouw het ultieme genot

Iedereen moet af en toe de dingen wat pittiger maken in de slaapkamer. En een van de makkelijkste manieren om je seksleven op te fleuren is door een nieuw standje uit te proberen. Een van die standjes waarmee je je een weg naar genot kunt banen is de ‘kurkentrekker’. Schol!

Er zijn ook manieren waarop je het standje kunt aanpassen om het zo toegankelijk mogelijk te maken en het is niet zo moeilijk om het onder de knie te krijgen. Een eenvoudige manier om in de juiste positie te komen is dat de vrouw plat op haar rug gaat liggen. Dan moet de man op zijn knieën steunen en een van de dijen van zijn partner schragen.

(lees verder onder de afbeelding)

G-spot

Eenmaal in deze positie moet de vrouw haar lichaam draaien naar het been dat wordt gespreid en haar vrije been gebruiken om het middel van de man vast te haken. Deze positie heeft vele voordelen, maar de grootste is de mogelijkheid tot diepe penetratie, omdat de gedraaide hoek ruimschoots de kans biedt om de G-spot van de vrouw te raken.

De beweging verhoogt ook de sensaties voor de man en als dat nog niet genoeg is, kan de draaiende beweging ook verschillende gevoelens opwekken. Het stelt de partners ook in staat om oogcontact te houden. Om nog een stap verder te gaan, kun je de beweging zelfs gebruiken om te experimenteren met ‘machtsdynamiek’. Terwijl de vrouw de controle zou kunnen nemen over de druk die op de penis wordt uitgeoefend, heeft de man de mogelijkheid om de handen van zijn partner – met toestemming – vast te binden.

(Bron: Clint – Afbeeldingen: Men’s Health en Freepik)

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier