“We doen het 10 keer per week en houden het 4 uur vol. Dit is ons geheim…”

De meesten van ons wensen dat we 10 keer per week seks hadden, maar een koppel beweert nu dat het makkelijker is dan je denkt. Alles wat je hoeft te doen is… yoga beoefenen. Mike en zijn partner zeggen dat ze minstens 10 keer per week van bil gaan, en zijn hoge libido is te danken aan het beoefenen van yoga, en de intieme connectie die hij deelt met zijn partner, Ellanski.

Allerlei omstandigheden in ons leven kunnen een grote rol spelen in de gezondheid van onze libido’s en hoe we in verbinding blijven met onze partners. Maar één koppel zegt dat een beetje ‘beweging’ de sleutel is om de vonk levend te houden. Met zoveel gaande om ons heen, kunnen seksuele driften ineens afnemen, en connecties met onze partners afzwakken, waardoor we ‘minder in de stemming’ raken – vooral als we de winter ingaan.

“Ik keek naar hem in de spiegel en…”

Mike Kumar, 54, en zijn partner Ellanski, 37, vertelden openlijk over hoe zij werken aan het stimuleren van intimiteit. Leuk om weten is ook dat het paar elkaar eigenlijk ontmoette in de fitness tijdens een ‘benen, billen en buiksessie’. Ellanski zei: “Ik keek naar hem in de spiegel, er waren drie andere mensen tussen ons in, en ik wist dat ik gewoon naar hem toe moest gaan en me moest voorstellen. Ik was helemaal niet nerveus om de eerste stap te zetten – het begon allemaal met een simpele ‘hallo’, we voelden meteen een connectie, en de rest is geschiedenis.”

Glijmiddel en… nog eens glijmiddel

Mike zei dat het feit dat Ellanski de eerste zet deed een ‘grote aantrekkingskracht’ was, en ze zijn meteen sinds hun eerste date een koppel geworden. Mike gaf toe dat hij daarvoor een beetje een ‘seriedater’ was die met niemand een echte klik vond. Als het over hun leeftijdsverschil van 17 jaar gaat, voegde Mike toe: “Leeftijd is maar een nummer en mag absoluut geen barrière zijn. Als je spiritueel en mentaal verenigbaar bent, is dat alles wat telt.” Het koppel heeft minstens 10 keer per week seks, en er is een geheim voor hun pikante succes. Mike zei: “Onze seks duurt van 10 minuten tot wel vier uur. We gebruiken bijna altijd glijmiddelen omdat dit de sleutel is om onze sessies te verlengen.”

Yoga

“We gaan door ongeveer 12 flessen glijmiddel per jaar, zo niet meer. Het verhoogt de fun-factor voor ons beiden, en we vinden het gewoon heerlijk om het te gebruiken. Ook yoga beoefenen helpt.” Bepaalde yogahoudingen kunnen leiden tot een verhoogd lichaamsbewustzijn en flexibiliteit, en dit kan bijdragen aan een beter en gezonder seksleven. Mike gaf toe dat hij en Ellanski yogahoudingen beoefenen, zowel in als buiten de slaapkamer. Daarnaast voelen ze zich ook verbonden door hun liefde voor eten.

“Praten is hoe we verbonden blijven”

“We houden ervan om uit eten te gaan, maar thuis tijd doorbrengen is ons favoriete ding om te doen,” voegde hij toe. “Als ik een avondmaaltijd voor haar aan het koken ben, zal ik er altijd voor zorgen dat de kamer verlicht is met kaarsen, gedempt licht en muziek om de sfeer te zetten. Het is belangrijk om wat tijd apart door te brengen, om het hart harder te laten groeien. Soms zien we elkaar dagen of zelfs weken niet, maar we zorgen er altijd voor dat we in communicatie blijven, of dat nu via Facetimen is of door het uitwisselen van Whatsapp-berichten. Praten is hoe we verbonden blijven, ook als we niet samen zijn. Regelmatige seks helpt natuurlijk altijd!”

(Intropic: Freepik)

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier