Vrouw koopt grijpmachine en onthult ‘duister geheim’ waar iedereen al bang voor was

Arcadespellen waren ooit een geliefde vorm van entertainment voor kinderen uit de jaren 90. Samen met vrienden naar een lokaal lunapark gaan om tickets te winnen voor prijzen was altijd een weekendtraktatie. Natuurlijk is de focus van generatie Z nu verschoven naar op consoles gebaseerde game-methoden, waarvoor niemand zelfs zijn huis hoeft te verlaten.

De charme van arcadespellen wordt echter gemist, zoals blijkt uit de recente toename van bars met een arcade-thema en mensen die oude machines kopen voor thuisgebruik. Hun populariteit heeft er zelfs toe geleid dat sommige leden van generatie Z spellen spelen van vóór hun tijd en het net zo leuk vinden als de vorige generatie.

Handleiding

Een jonge Australische vrouw heeft onlangs haar bevindingen gedeeld nadat ze haar eigen grijpmachine voor haar thuisbar had gekocht. TikTok-gebruiker Katie Clark uit Melbourne was echter geschokt toen ze haar machine ontving en een handleiding erbij kreeg. Die toont hoe je de machine moet instellen, evenals de verschillende manieren waarop je dat kunt doen. De video heeft meer dan honderdduizend views op de sociale-mediasite verzameld.

De vrouw onthulde het duistere geheim van de machine en brak vrijwel zeker de harten van fanatieke ‘grijpers’. “Ik heb net iets ontdekt dat waarschijnlijk de gedachten van vele mensen over deze mysterieuze machines bevestigt,” begint ze. “Je kunt het slagingspercentage veranderen,” legde ze uit in de video. Het toont aan dat de machine kan worden ingesteld om het winstpercentage te wijzigen, afhankelijk van welke instelling je kiest.

Bijna onmogelijk om te winnen

Er is zelfs een instelling die het bijna onmogelijk maakt om iets te winnen. Wat meteen de vraag oproept of de uitbaters van lunaparken niet deze instelling altijd als standaard gebruiken. “Wanneer ik speel, zet ik deze baby op één-op-één, maar als mijn neefjes en mijn familie langskomen – moeten ze oppassen,” grapte Katie aan het einde van de video. Veel mensen geloofden al dat het gemanipuleerd was, maar dat het zwart op wit werd afgedrukt, bevestigt onze vermoedens uit onze kindertijd.

@clarkatie

Exposing the claw machine industry !

♬ original sound – Katie Clark

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier