“Ik ben te knap voor de schoolpoort. Alle moeders worden doornat als ze me zien”

In het rijk van opmerkelijke verhalen delen we opnieuw een opvallend verhaal, ditmaal over een vader die ervoor kiest zijn dochter niet langer naar school te brengen. De reden hierachter is het feit dat hij op het schoolplein wordt geconfronteerd met bewonderende moeders die hem als te knap beschouwen. “Ze worden allemaal doornat!” zegt hij.

Karl James, de vader van een vijfjarig dochtertje, heeft besloten om deze verantwoordelijkheid niet langer op zich te nemen. Volgens zijn eigen woorden is dit een onmogelijke taak geworden vanwege de ‘dorstige moeders’ die constant hun bewondering tonen. “Als ik op het schoolplein sta, word ik voortdurend bekeken door moeders die enthousiast reageren,” verklaart hij. “Ik heb besloten om mijn kind niet meer naar school te brengen vanwege mijn knappe uiterlijk. Het is geen pretje.”

“Ik wilde dat ik minder knap was”

“De meeste mensen hebben hier geen last van, helaas zijn ze niet zo knap als ik. Soms zou ik willen dat ik ook minder aantrekkelijk was, want dan zouden die wanhopige moeders me niet de hele tijd aanstaren. Ik voel me als wild dat wordt achtervolgd,” gaat hij verder. “Er is zelfs een incident geweest waarbij een moeder om mijn telefoonnummer vroeg, maar dat kan ik niet geven omdat ik al getrouwd ben. Als gevolg van deze gebeurtenissen kan ik mijn dochter niet langer naar school brengen. Zelfs ouderavonden moet ik overslaan. Het spijt me voor mijn kind, want zij kan er niets aan doen dat ze zo’n knappe vader heeft.”

“De andere vaders hebben een bierbuik”

“Overigens ben ik mijn ouders dankbaar voor mijn uiterlijk.” Karl benadrukt dat hij, dankzij zijn ouders, als een ‘god’ is gevormd, en zijn sportieve levensstijl draagt ook bij aan zijn aantrekkingskracht op vrouwen. “De meeste mannen die ik bij de schoolpoort zie, zijn uitgezakte vaders met overgewicht. Ze kunnen niet zijn zoals ik, maar als ik dat had gewild, zouden hun vrouwen met mij slapen,” voegt hij eraan toe. Vanaf nu stuurt Karl zijn vrouw naar school, zodat zij de verantwoordelijkheid voor het brengen en halen van hun dochter op zich neemt, en Karl geen last meer heeft van vrouwelijke aandacht. Probleem opgelost!

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier