“Ik had de kleinste van het voetbalteam en schaamde me. Dan nam ik een drastische beslissing”

In de discussie over seksueel genot wordt vaak gesproken over de grootte van de penis, een onderwerp waar al veel over gediscussieerd is. Sommige mannen voelen zich onzeker over hun intieme delen en proberen verschillende methoden om ze te vergroten. Nu blijkt dat sommige mannen zelfs lipfillers injecteren om wat extra omvang toe te voegen. Een man genaamd Paul kwam deze procedure tegen toen hij zich onzeker voelde over zijn intieme delen.

De 33-jarige Jordan ontdekte de ‘penisvuller’-procedures, waarbij een oplosbare gel in de penis wordt geïnjecteerd. Na jarenlang onzeker te zijn geweest over de grootte van zijn penis, raakte hij geïntrigeerd door het concept van deze omkeerbare behandeling. Hij vertelde aan DailyMail: “Als je in de kleedkamer van de voetbal andere jongens ziet en merkt wat zij hebben in vergelijking met wat jij hebt… Tja, dan weet je het wel!”

Weinig bewijs van het effect

Hoewel dermale fillers populair zijn voor gezichtsbehandelingen, is er weinig bewijs dat ze veel effect hebben op het vergroten van de penisdikte. Resultaten kunnen beperkt zijn, en recentelijk overleed een Duitse man aan sepsis nadat siliconenolie van een penisvergrotingsspuit in zijn bloedbaan terechtkwam. Steeds meer mannen kiezen echter voor cosmetische ingrepen, waaronder Brazilian Bum Lifts, liposuctie en buikimplantaten.

Een kliniek die deze behandeling aanbiedt, is PhalloFIL in Dallas. De procedure maakt gebruik van hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in de huid die eerder is gebruikt om vrouwen vollere lippen te geven en nu wordt toegepast om de penislengte te vergroten. Hoewel het vulmiddel is goedgekeurd door de FDA voor gebruik op de lippen, geldt dit niet voor gebruik op de penis. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten, waarbij patiënten verdoving krijgen voordat de dermale filler onder de bovenste laag van de penishuid wordt ingespoten.

Kostenplaatje

Na de procedure kunnen patiënten blauwe plekken en zwelling ervaren. Volgens de CEO van PhalloFIL, William Moore, kunnen mannen zo’n 1,2 tot 3,8 cm extra krijgen om een ‘natuurlijke’ uitstraling te behouden. Het effect houdt echter slechts enkele maanden aan, en voor een bevredigend resultaat hebben mannen gemiddeld zo’n 20 injecties nodig, met een kostenplaatje van ongeveer 7.000 euro. Een operatie voor penisvergroting is duurder en bovendien onomkeerbaar, aldus Moore. Paul onderging de behandeling in mei 2022, maar is er niet tevreden over. Hij beschrijft het als een ‘grote, zachte, klodderige ramp’, waardoor hij depressief werd en spijt kreeg van zijn beslissing.

(Bron: DailyMail)

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier