“Ik wil het minstens 15 keer per week doen. Liefjes die dit niet aankunnen, gooi ik buiten!”

Een model heeft openlijk gesproken over haar seksleven en onthuld dat ze minimaal 15 kinky sessies per week als norm hanteert. Katja Krasavice heeft ook laten weten dat ze al haar vriendjes die niet bereid waren meer dan twee keer per dag seks met haar te hebben, de deur heeft gewezen. Duidelijkheid staat voorop!

De welgevormde OnlyFans-sensatie vergaart een aanzienlijk fortuin, met een naar verluidt nettowaarde van meer dan 7 miljoen euro. De in Tsjechië geboren influencer, die in Duitsland woont, is echter niet tevreden met zomaar een man.

Minstens 15 keer per week

Ze zoekt iemand die haar minstens 15 keer per week kan ‘verwennen’. In een Instagram-livestream onthulde Katja haar eisen, waarbij ze verklaarde: “Als ik een relatie heb en mijn vriendje doet het geen 15 keer per week met me, dan maak ik het uit! Dat zal altijd zo blijven.”

Mega-populair op sociale media

“Hij moet altijd bereid zijn om met me te vrijen.” Katja heeft 3,7 miljoen volgers op Instagram en nog eens 3,1 miljoen op TikTok. Eerder meldde ze op het Online Marketing Rockstars Festival (OMR) dat ze maandelijks meer dan 90.000 euro verdient met OnlyFans, en ze benoemde zichzelf tot de meest succesvolle vrouw op het platform in Duitsland.

Katja staat bekend om haar sexy fotoshoots en provocerende mediaoptredens. Ze was zelfs te zien in Celebrity Big Brother in Duitsland in 2018, waar ze als zesde eindigde. Hieronder kun je nog wat nader kennismaken met haar…

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier