“Ik veeg al 2 jaar m’n achterste niet af, dieren doen dat toch ook niet”

Iedereen heeft verschillende gewoonten en rituelen als het gaat om persoonlijke hygiëne, maar het lijkt erop dat er een opmerkelijke uitzondering is. Een Amerikaanse vrouw heeft onthuld dat ze de afgelopen twee jaar haar achterwerk niet heeft afgeveegd, wat voor enige opschudding zorgde toen de video opnieuw werd gedeeld op de ‘TikTok Cringe’-thread op Reddit.

In de video deelde de vrouw haar opmerkelijke keuze en zei: “Dus eigenlijk veeg ik mijn achterste niet af. Als je erover nadenkt, veegt geen enkel ander dier zich af na een toiletbezoek. Dus waarom zouden wij dat doen?” Ze suggereerde dat er mogelijk voordelen zijn aan het niet afvegen en voegde eraan toe: “Ik weet niet echt wat het is, maar als God wilde dat we ons zouden afvegen, zouden we daar een ingebouwde manier voor hebben in onze anatomie, snap je?”

“Niet goed voor de gezondheid”

Vervolgens stelde ze dat afvegen mogelijk niet bevorderlijk is voor de gezondheid omdat mensen niet weten welke chemicaliën er in toiletpapier of doekjes zitten. De vrouw heeft al twee jaar lang deze gewoonte aangehouden. In plaats van afvegen, onthulde ze dat ze de kattenbak is gaan gebruiken in plaats van het toilet. Hoewel het voor sommigen moeilijk is om zich een voorstelling te maken, lijkt de vrouw geen spijt te hebben van deze levensstijlverandering.

“Ik word niet vaak ziek”

Ze beweert zelfs dat ze ‘niet zo vaak ziek wordt’ en suggereert dat haar immuunsysteem sterker is geworden omdat ze zichzelf niet blootstelt aan de vermeende schadelijke chemicaliën. Natuurlijk lieten sommige mensen op sociale media hun mening hierover horen, waarbij een Reddit-gebruiker opmerkte: “Geen enkel ander dier gebruikt ook vorken en lepels, lol.” Een ander voegde toe: “In tegenstelling tot een hond kan ik mijn eigen achterste niet likken.” Ze lijken een punt te hebben, toch?

Next level of American evolution
byu/rgatoNacho inTikTokCringe

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier