“Ik slaap met andere venten terwijl mijn man bij de kids blijft. Hij vindt dat niet erg”

Een gehuwd stel heeft openlijk gesproken over hun ‘ongewone relatie’ op het YouTube-kanaal ‘Love Don’t Judge’. Op het kanaal deelden Alex en Mitch hun ervaringen, waarin Alex regelmatig met andere mannen uitgaat, met de goedkeuring van haar man. Hun eerlijkheid heeft aanzienlijke ophef veroorzaakt online, met mensen die hun relatie als ‘heel vreemd’ bestempelen.

Hoewel Alex vrijelijk tijd doorbrengt met andere mannen, heeft Mitch niet dezelfde vrijheid als zijn vrouw. Desondanks ondersteunt hij haar actief bij het beheren van haar online datingprofiel. Het paar ontmoette elkaar voor het eerst op veertienjarige leeftijd en is al meer dan tien jaar samen. Alex verklaarde: “Als stel worden we beoordeeld omdat we niet het traditionele pad volgen. Ik ga uit en ontmoet andere mensen, terwijl Mitch degene is die thuis bij de kinderen blijft.

Scherpe kritiek

Voor sommigen is dat echt bizar, omdat het meestal de vrouw is die dit doet.” Na haar openbaring kreeg Alex, die ook een OnlyFans-account heeft, scherpe kritiek te verduren, maar het stel houdt vol dat het ‘geen big deal’ is dat Alex met andere mannen uitgaat en tijd doorbrengt. Mitch heeft echter duidelijk zijn grenzen, want hij verklaarde: “Ik wil nooit de mensen waarmee ze uitgaat ontmoeten, want dat zou eerlijk gezegd een beetje vreemd zijn.”

“Ik hou van nerds”

Gevraagd naar haar voorkeur in mannen, gaf Alex aan: “Ik hou van nerdy mannen die goed zijn in wiskunde. Ik weet niet waarom, het is gewoon mijn voorkeur, en ik waardeer intelligentie.” Ze gaf toe dat ze zich soms schuldig voelt over het daten met andere mannen terwijl Mitch thuis is, maar compenseert dit door hem vaak sms’jes te sturen tijdens haar uitjes. Alex benadrukte dat ze op zoek is naar plezier op datingsites en niet van plan is emotionele banden met andere mannen te ontwikkelen. Ze voegde toe: “Ik geloof niet dat het menselijke natuur is om je hele leven slechts één partner te hebben. Ik heb ook een sugar daddy. Hij heeft me designerhandtassen gekocht en betaald voor vakanties. Als ik afhaalmaaltijden wil, betaalt hij ervoor.”

“Mijn sugar daddy financiert mijn dates”

“Zelfs als ik op date ben met iemand anders en ik bel mijn sugar daddy, stuurt hij me geld om die date te financieren. Hij doet dat gewoon graag omdat hij wil dat ik het naar mijn zin heb.” Door hun ‘unieke’ situatie worden ze dagelijks geconfronteerd met veroordelingen op sociale media. Alex reageerde hierop: “Ik verkies controversieel te zijn dan iemand die de hele dag haat verspreidt.” Mitch deelt deze opvatting en zei: “Waarom moeten de voorkeuren van mensen onderwerp van debat zijn in de maatschappij? Ik ben er helemaal klaar mee! Ik denk dat je je geest moet openen en erkennen dat niet iedereen hetzelfde is en dat mensen verschillende levens willen leiden. Wat één persoon gelukkig maakt, maakt niet iedereen gelukkig.”

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier