5 top parfum geschenksets, nu met flinke eindejaarskorting bij bol.com

De feestdagen naderen en dat is natuurlijk ook altijd een tijd van cadeautjes uitdelen. Maar vaak ontbreekt het daar wat aan inspiratie. Geen nood, wij schieten graag te hulp. Want bij onze affiliate-partner bol.com kun je altijd leuke artikelen scoren, vaak tegen interessante kortingen.

5 top parfum geschenksets

Vandaag stellen we jullie 5 parfum geschenksets voor die je momenteel bij bol.com kan bestellen met een dikke eindejaarskorting. Niet zomaar parfums, maar geuren van gerenommeerde merken. Niet gevonden wat je zocht. Geen probleem! Neem hier een kijkje in de online shop van bol, waar je zeker iets naar wens zal vinden.

1. Jean Paul Gaultier Classique Set

Jean Paul Gaultier Classique, de klassieker die zijn naam eer aan doet. Het is een geur met een combi van romige geuren en frisse oranjebloesem. Andere ingredienten zijn vanille, roos, gember en amber. Het poederige effect heeft de geur te danken aan de verschillende houtsoorten. Jean Paul Gaultier Classique is verkrijgbaar in eau de parfum en eau de toilette.

Meer info en bestellen via deze link naar de shop van bol.com of via de button hieronder.

Shop op bol.com

2. Yves Saint Laurent geschenkset

Deze exclusieve cadeauset biedt het Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum 50 ml samen met een Travel Spray en een mini mascara. LIBRE, het vrouwelijke parfum by Yves Saint Laurent Beauté, de vrijheid om alles tot het uiterste te beleven. Ontdek de cadeauset van Yves Saint Laurent met de verleidelijke damesgeur Libre Eau de Parfum. 

Meer info en bestellen via deze link naar de shop van bol.com of via de button hieronder.

Shop op bol.com

3. Victoria’s Secret Scent With Love 6 Parfumsticks

De geuren zijn in vaste vorm als een stick, dus je kunt er vrij mee reizen en toepassen zonder morsen. De 6 geuren omvatten: Victoria’s Secret Angel, Victoria’s Secret Bombshell, Victoria’s Secret Heavenly, Very Sexy, Victoria en Sexy Little Things Noir Tease.

Meer info en bestellen via deze link naar de shop van bol.com of via de button hieronder.

Shop op bol.com

4. Karl Lagerfeld Classic Gift Set

Karl Lagerfeld Classic Geschenkset 150 ml EDT + 150 ml Douchegel. Deze review van een tevreden bol-klant zegt het eigenlijk allemaal: “Lekkerrrr, dit geurtje. Een beetje zoet met kruidig en langhoudend, en dat voor die prijs! Voltreffer!”

Meer info en bestellen via deze link naar de shop van bol.com of via de button hieronder.

Shop op bol.com

5. O Boticário, Kerst (Xmas) Cadeauset Lily

De geur heeft een hoge fixatie, met een opvallende signatuur gebaseerd op de kracht van de exclusieve etherische olie van de leliebloem, verkregen door enfleurage, een zeldzame en ambachtelijke extractietechniek. De crème Cream heeft in zijn samenstelling shea boter, die bekend staat om zijn natuurlijke verzachtende eigenschappen, die snel worden opgenomen en een intense hydratatie bevorderen. Zo is je huid zacht en met een heerlijke satijnachtige aanraking.

Meer info en bestellen via deze link naar de shop van bol.com of via de button hieronder.

Shop op bol.com