Vrouw wil meteen scheiden nadat ze straaljagerfilmpje van man bekijkt

Straaljagers blijven een onmiskenbare fascinatie uitoefenen op mensen, meer nog dan andere vliegtuigen. Wanneer deze toestellen laag over de zee en het strand scheren, raken mensen diep onder de indruk.

Snel worden telefoons tevoorschijn gehaald om dit indrukwekkende schouwspel vast te leggen voor toekomstige herinneringen. Hier hebben we een dergelijke video, waar eerlijk gezegd het échte hoogtepunt pas aan het einde plaatsvindt. Niettemin vrezen we een beetje dat de betrokken persoon wellicht problemen kan verwachten met zijn levenspartner.

Bekijk hieronder de uiterst boeiende beelden:

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier