Stewardess verklapt welke ‘stoute’ dingen er allemaal gebeuren in een vliegtuig

Iedereen kent wel iemand die beweert lid te zijn van de zogenaamde ‘Mile High Club’—je weet wel, intiem worden terwijl je in de lucht zweeft. Hoewel seks in een krap vliegtuigtoilet niet meteen romantisch klinkt, staat het toch op de bucketlist van velen. Het is echter een riskante onderneming, aangezien in veel landen seks in een openbaar toilet verboden is. Dus misschien is het niet de moeite waard om in de problemen te komen.

Zeker niet als je bedenkt dat er bedrijven zijn die privéjets verhuren waarin je discreet je gang kunt gaan, zij het tegen een prijs. Maar laten we het even hebben over stewardessen en piloten, die meer tijd hoog in de lucht doorbrengen dan de gemiddelde persoon. Het lijkt erop dat ze zich daarboven soms behoorlijk vermaken en zelfs lid worden van de Mile High Club. Dit wordt althans gesuggereerd door een stewardess die enkele onthullingen deed op Reddit.

“Sommige collega’s deden het met een piloot”

Ze begon een post waar mensen vragen konden stellen over het werken voor een luchtvaartmaatschappij. En natuurlijk vroeg iemand naar de Mile High Club. Het antwoord van de stewardess was duidelijk. “Ik heb mezelf al een paar keer bevredigd in het vliegtuig. Ik heb nog geen seks gehad met iemand anders, maar ik kreeg wel een paar keer de kans,” zei ze. “Ik kreeg het voorstel al een paar keer van een piloot, maar ging er nooit op in. Maar ik weet wel dat sommige collega’s het wel deden.”

‘Feesten’ met passagiers

“Ze hadden seks met een piloot in het toilet, of zelfs in de cockpit, terwijl een andere piloot bijvoorbeeld naar het toilet was.” De stewardess voegde eraan toe dat het ook vaak voorkomt dat de bemanning, als ze ergens moeten overnachten, ‘zwaar feest’ met passagiers. “Vaak spreken we op het vliegtuig al af met mensen die we leuk vinden. ’s Avonds ontmoeten we elkaar dan om te feesten, en soms eindigt dat met een wilde stoeipartij. We leiden soms een eenzaam bestaan, je kunt het ons toch niet kwalijk nemen!?” besloot ze.

Deal-tip 

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals. 

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier 

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)