Vrouw gaat scheiden van Eiffeltoren, en heeft nu relatie met een hek

Erika LaBrie heeft zeker geen blanco verleden. Ze kwam eerder in de schijnwerpers toen ze bekende dat ze zich aangetrokken voelt tot levenloze voorwerpen en zelfs in het huwelijk trad met… de Eiffeltoren. Na een relatie van 10 jaar kwam er een einde aan deze bijzondere ‘verbintenis’.

“Nooit gedacht dat ik zo’n hek zou vinden”

Nu heeft Erika opnieuw een opmerkelijke liefdesaffaire, ditmaal met een hek. Ja, je hebt het goed gehoord: een hek! “Ik had totaal niet verwacht dat ik zo’n hek zou vinden,” zegt ze. “Deze vorm vind ik geweldig. Die hoeken? Fantastisch! Hekken zijn voor mij gevaarlijke objecten vanwege hun perfecte geometrie. Er gebeuren veel fysieke dingen tussen mij en het hek. En ik wil het echt beter leren kennen.”

“De Eiffeltoren wordt verkeerd begrepen”

Erika beschouwt zichzelf als een ‘objectum sexual’ (OS), wat betekent dat ze zich romantisch en seksueel aangetrokken kan voelen tot levenloze voorwerpen. Haar liefde voor de Eiffeltoren ontstond omdat het een object is dat volgens haar ‘verkeerd begrepen wordt door de wereld’, en dat raakte haar diep.

“De Eiffeltoren wordt omringd door miljoenen toeristen die verliefd zijn op elkaar, niet op hem.” Erika benadrukt ook dat er veel misvattingen bestaan over ‘OS-mensen’. Er wordt beweerd dat deze mensen vaak een verleden hebben van misbruik en psychische aandoeningen. “Cijfers suggereren echter dat de meesten niet meer problemen hebben dan de gemiddelde doorsnee van de samenleving,” zegt ze.

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier