“Ik ben op zoek naar een man. Maar hij moet minstens 1 miljoen dollar hebben”

Een influencer die zichzelf beschrijft als een ‘gecertificeerde bad bitch’, verklaart dat ze nooit zou daten met een man die niet rijk is, omdat ze zelf financieel goed presteert. Social media-ster Ali C Lopez, online bekend als ‘Gorlock The Destroyer’, heeft duidelijke voorkeuren als het gaat om mannen. Ze beweert te gaan voor mannen met ‘zes nullen’. De 23-jarige, afkomstig uit Arizona, legde uit dat hoewel ze niet beperkt is tot het daten van mannen die ‘een perfecte 10’ zijn, ze wel verwacht dat ze aanzienlijk vermogend zijn.

“Het is niet dat ik niet met iemand zou daten die blut is,” zei ze op de One Night With Steiny-podcast. Maar ze corrigeerde zichzelf vervolgens: “Ik zou echt niet daten met iemand die blut is.” Natuurlijk moet je weten wat je wilt. Ali beweert dat ze te succesvol is om met een ‘arme’ man te daten. Het betekent niet dat ze wil leven van het succes van een ander, maar dat ze simpelweg te succesvol is om betrokken te raken bij iemand met een lager inkomen.

“Ik heb een bepaalde levensstijl”

“Ik leef een bepaalde levensstijl die ik zelf financier,” legde ze uit. “Waarom zou ik iemand als partner kiezen die niet op datzelfde niveau zit als ik?” Gevraagd of ze met de podcasthost Steiny zou daten als hij haar in een bar zou benaderen, antwoordde de influencer aarzelend: “Waarschijnlijk niet meteen”. Ze gaf toe dat hij niet iemand zou zijn die haar direct aantrekt. En heeft hij wel genoeg geld?

Wat is haar vermogen?

Volgens verschillende bronnen heeft Ali momenteel een netto vermogen van ongeveer 250.000 euro dankzij haar succesvolle TikTok- en Instagram-accounts, waar ze make-uptips deelt. Ze verdient ook extra geld via de Cameo-app, waar beroemdheden video-groeten versturen. Ze kreeg de bijnaam ‘Gorlock’ na haar verschijning op de Whatever-podcast, waarin ze sprak over daten voor vrouwen van Generatie Z. Het contrast tussen het plus-size postuur van Ali en de ‘petite’ vrouwen die naast haar zaten, leidde ertoe dat een Twitter-gebruiker haar omschreef als een ‘eindbaas uit een videogame’.

Ze is zelf niet zo blij met de naam en zei: “Wat me stoort, zijn mensen die me een f***ing Gorlock noemen. Het is letterlijk een fictief personage dat het internet over mij heeft verzonnen… Het is niet eens een echt ding”. Ali zelf is echter wel heel echt. Hieronder nog wat foto’s van Ali, voor heren die zich geroepen voelen…

Geef een reactie