Tattoo-model (62) spendeerde 60.000 euro om een ‘geslachtloze draak’ te worden

Een model met een obsessie voor reptielen, dat streeft naar het worden van ’s werelds eerste ‘geslachtloze draak’, heeft opschudding veroorzaakt op het internet door haar gespleten tong in actie te tonen. Tiamat Legion Medusa (62), afkomstig uit Texas, VS, heeft meer dan 60.000 dollar besteed aan modificatie-operaties, waaronder het verwijderen van haar oren, het splitsen van haar tong, castratie en talloze tatoeages.

De 62-jarige voormalige bankier ontwikkelde haar liefde voor extreme lichaamsmodificaties na een droom in de jaren tachtig over een slangenbeet, die haar naar eigen zeggen in een ‘reptoïde’ transformeerde. Tiamat deelt regelmatig foto’s en video’s op Instagram, waar ze 27.000 volgers heeft. In een van haar recente posts toont ze haar gespleten tong met het bijschrift: “Er gaat niets boven een beetje actie van de tong om het publiek te dienen.”

Waarom dan?

Een van haar fans vroeg: “Ik vroeg me af of het heel erg pijn doet om je tong te snijden? Ik heb jaren geleden een kleine operatie aan de mijne ondergaan en de tong bloedde in ieder geval heel erg.” Tiamat antwoordde: “OMG ja, het deed verschrikkelijk veel pijn en ik zou het niet nog een keer doen. Ik hoop dat jij ondertussen goed genezen bent.” Tiamat onthulde ook waarom ze deze ‘aanpassingen’ ondergaat.

“Ik verwijder delen van mezelf waarvan ik vind dat ze me beledigen. Niet alleen lichaamsdelen, maar ook delen van mijn brein die niet functioneren zoals ik wil. Die schakel ik uit. Het is ook mijn eigen manier om om te gaan met de spirituele, emotionele, psychologische pijn en kwelling die ik vandaag de dag nog steeds onderga.” Hieronder kun je nader kennismaken met de opvallende Tiamat…