“Ik ben verslaafd aan daten met oudere vrouwen. Ik hou van hun kunstgebit en hangende huid!”

In de YouTube-docu ‘My Strange Addiction’ konden kijkers het leven volgen van een jonge man die alleen uitgaat met (veel) oudere vrouwen. Ene Kyle Jones vertelt over zijn aantrekkingskracht voor oudere vrouwen nadat hij met een 50-jarige uitging toen hij nog maar 18 was en geobsedeerd raakte door een oudere lerares toen hij een 12-jarige schooljongen was.

De man uit Pittsburgh, Pennsylvania onthulde: “Ik hou van alles aan oudere vrouwen. Ik hou van de geur, ik hou van het gevoel, ik hou van de mentaliteit. Ik hou van kunstgebitten! Ik hou van hangende huid.” In de afgelopen vijf jaar heeft hij geen afspraakjes gehad met iemand onder de 60 en zijn oudste vriendin was 91 jaar. In de show e-mailt hij met een oudere vrouw die Karen heet en die hij op internet heeft ontmoet.

Grote liefde

Kyle zegt dat ze “prachtig” en “sexy as hell” is tijdens een romantisch etentje en vertelt haar: “Online zag je er geweldig uit, maar in het echt zie je er ongelooflijk uit.” Het koppel eindigt in zijn appartement waar ze hun handen niet van elkaar kunnen houden. Oh boy… Kyle zei: “Ze heeft absoluut het uiterlijk waar ik me toe aangetrokken voel. Ze heeft platinablond haar en een prachtige glimlach. Ze ziet er heel mooi en avontuurlijk uit.

Karen geeft toe dat ze wilde proberen om met een jongere man uit te gaan nadat ze had gelezen over ‘cougars’ van beroemdheden zoals Madonna en Jennifer Lopez. Ze zegt tegen Kyle: “Je lijkt me intelligent – hoewel ik niet ga zeggen dat ik per se met je uit wilde vanwege je slimme kop.” Ja, dat zal wel! Karen onthult dat ze behoorlijk nerveus is omdat haar date zoveel jonger is, maar ze is opgewonden over het ervaren van iets nieuws.

Verhuis naar Florida

Nadat Kyle toegeeft dat ze oud genoeg is om zijn oma te zijn, maakt hij een kwinkslag: “Je bent wel mooi genoeg om mee naar huis te nemen.” In de show komt ook een van zijn oude vriendinnen, Jackie, 61, op bezoek en probeert hem over te halen om terug naar Florida te verhuizen. Hij heeft twee jaar in de ‘Sunshine State’ gewoond en geeft toe dat hij daar keuze te over had als het op oudere vrouwen aankwam. Uiteindelijk zou hij ook weer naar Florida trekken om ‘uit te gaan’ met Jackie, maar ook nog met zeven andere vrouwen die zijn (over)grootmoeder zouden kunnen zijn. Ieder zijn ding, nietwaar.

Shop op bol.com