Golf maakt haar intrede en neemt onderweg flink wat zonnekloppers mee

Het strand van Rio de Janeiro in Brazilië staat bij velen bekend als het ultieme vakantieoord aan zee. En terecht, maar er zijn twee belangrijke zaken om in gedachten te houden als je van plan bent om naar Rio te gaan voor een dagje strand. Allereerst is het mogelijk dat niet alle vrouwen die je ontmoet, ook daadwerkelijk vrouwen zijn. Na een dag zon, flirten en drankjes kun je op je hotelkamer voor verrassingen komen te staan. Daarnaast is het verstandig om op te letten voor de golven. Wanneer je er een in de verte ziet aankomen, zorg er dan voor dat je een veilige plek hebt om droog te blijven. Supertip, echt waar!

 

@fernandafassis_ O Rio de Janeiro não é para amadores! #fy #riodejaneiro #leblon #leblonposto11 #ondagrande ♬ som original – nanda 🙂

Volgtip! Heb je zin in meer gratis én exclusieve content? Word dan snel lid van onze nieuwe Facebook-groep ‘Gek en Gekker’. Lid worden kun je hier doen. Tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *