Automobilist gooit snelwegplakkers door de lucht

Het lijkt de laatste tijd wel een trend te worden… Mensen die om de een of andere reden protesteren tegen wat dan ook, en die zich dan aan de weg gaan vastkleven. Heel vervelend natuurlijk als je ergens moet zijn. Geduldig en kalm blijven is dan eigenlijk de boodschap.  Helaas was dit laatste iets wat niet in het woordenboek stond van een Duitse automobilist toen enkele wegklevers zijn weg versperden. De man besloot dan maar om zelf de handen uit de mouwen te steken en trakteerde de klimaatactivisten op wat pedagogische tikken.

Volgtip! Heb je zin in meer gratis én exclusieve content? Word dan snel lid van onze nieuwe Facebook-groep ‘Lachen XL’. Lid worden kun je hier doen. Tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *