‘Tijdreiziger uit 2671’ beweert precies te weten wanneer Wereldoorlog 3 zal uitbreken

Een persoon op sociale media die beweert een “tijdreiziger uit 2671” te zijn, heeft beweringen gedaan over het toekomstige uitbreken van de Derde Wereldoorlog. Eno Alaric, ook bekend als @theradianttimetraveller, heeft meer dan 470.000 volgers verzameld door het delen van voorspellingen over vermeende toekomstige gebeurtenissen. Eerder heeft deze persoon al aandacht getrokken met voorspellingen over tweelingplaneten van de aarde, buitenaards bezoek en zelfs het openen van portalen naar andere dimensies.

Nu beweert de zelfbenoemde tijdreiziger dat de Derde Wereldoorlog binnen twee jaar zal uitbreken, en voegt daaraan toe dat deze zal beginnen met een “Russische aanval op een NAVO-land.” In een video die al tienduizenden keren is bekeken, schreef Eno: “Wie zal de volgende president van de Verenigde Staten worden? Republikein Ron DeSantis wordt de volgende president van de Verenigde Staten. Komt er een Derde Wereldoorlog, en zo ja, wanneer zal die beginnen? Ja, die komt eraan en begint eind 2025, wanneer Rusland een NAVO-land aanvalt. Wordt er buitenaards leven ontdekt? Ja, er zijn al buitenaardse wezens op Aarde geland, die van plan zijn om terug te nemen wat van hen is.”

Waar is de tijdmachine?

Ook voegde Eno eraan toe: “Waar bevindt mijn tijdmachine zich? Die is in een sterk beveiligde bunker, waar alleen vier anderen toegang toe hebben, die ook tijdreizigers zijn.” Reacties van TikTok-kijkers op deze beweringen waren verdeeld, en er ontstonden discussies in de commentaren over de mogelijkheid van hun waarheidsgehalte. Een gebruiker merkte op: “Hey radianttimetraveler, zou de invasie van Oekraïne de hervorming van de Sovjet-Unie?” Een ander voegde eraan toe: “Hoe zullen we overleven?” Een derde schreef: “Niets van dit alles zal uitkomen.” De tijd zal uitwijzen of deze laatste opmerking correct is…

(Intropic: Freepik)

 

@radianttimetraveler What other questions do you have? #fyp #foryou #timetravel #timetraveler #radianttime #viral #xyzbca #entertainment ♬ Epic Emotional – AShamaluevMusic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *