OMG

Carjackers kiezen net superwoman uit om een auto van te stelen

Een vrouw uit het Amerikaanse Wisconsin stond te tanken toen plots een andere auto stopte met daarin twee kerels met zeer slechte bedoelingen. Eén van de mannen sloop in de wagen van de vrouw en wilde ermee vertrekken. Maar Melissa liet zich niet kennen en sprong als een panter op de motorkap. Zelfs toen de auto begon te rijden, klampte ze vast. Uiteindelijk zagen de twee boeven geen andere optie dan het hazenpad te kiezen. Melissa zei dat de twee mannen haar aan het uitlachen waren en dat het vooral dat was dat haar woedend maakte. Wat een superwoman! Check de beelden hieronder:

Check zeker ook eens dit filmpje: Autodief wil zware steen door raam gooien, raam gooit de steen terug…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *