Man toont zijn waanzinnige transformatie na een ‘bierdieet’ van 46 dagen

Graag stellen we jullie even voor aan Del Hall uit Ohio, VS. De brave man wist zowaar een pak kilo’s te verliezen met een… bierdieet. Hij dronk gedurende 46 dagen alleen meer hemels gerstenat en verloor maar liefst 20 kilo. Het is eens iets anders als Weight Watchers!

Dit bijzondere bierdieet zou afkomstig zijn van Duitse monniken die leefden in de 18e eeuw. Del werkt in de fabriek van een bierproducent en staat dus letterlijk bij de bron. Op een bepaalde dag besloot hij om zich aan het bierdieet te wagen. En dat wierp al snel vruchten af!

Dell begon de dag steeds met een paar glazen water en ging dan verder met bier, gemiddeld vier tot vijf pintjes per dag. In ieder blikje bier zitten zo’n 150 tot 200 calorieën, veel minder dan bijvoorbeeld bij frisdrank. Bovendien is bier ook een natuurlijk diureticum, wat helpt om overtollig vocht uit het lichaam te verwijderen. Gevolg daarvan: gewichtsverlies.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Del Hall | Beer Influencer (@sgtdel)

Beter slapen, meer energie en minder honger

Dell geeft ook aan dat hij veel minder honger had tijdens zijn bierdieet en dat hij meer energie had. Zijn slaap was beter en hij kon zich beter concentreren. De natuurlijke ingrediënten in bier, zoals hop, gerst en tarwe, zijn dan ook rijk aan voedingsstoffen en antioxidanten. Natuurlijk blijft te veel bier drinken slecht voor de gezondheid. Dell dronk dus steeds ook voldoende water.

Hij raadt mensen aan om eerst op andere (gezondere) manieren proberen af te vallen. Ook geeft hij het advies om een dokter te raadplegen wanneer je wil starten met eender welk dieet, aangezien het belangrijk is om een gezonde balans te behouden tussen bierconsumptie en gezonde voeding en beweging.

Geef een reactie