Populaire natuurster smeert iets ‘vies’ in haar gezicht om er jonger uit te zien

Natuurster Mimi Boliviana heeft haar ongebruikelijke truc onthuld om haar gezicht er jong uit te laten zien. Het model brengt zowaar haar menstruatiebloed op haar gezicht aan met een borstel. Say what!?

Mimi Boliviana zweert bij het ritueel, hoewel het niet wetenschappelijk bewezen is dat de techniek effectief is. Ze zegt: “Het is goed om jong te blijven, vooral voor de camera’s. Ik breng het masker meestal een paar keer aan tijdens mijn cyclus. Ik gebruik een borstel en haal het door de opvangbeker en verdun het met een beetje gefilterd water.”

De geur van ijzer

Ze voegde eraan toe: “In tegenstelling tot wat je zou denken, is de geur niet sterk. Het heeft gewoon de geur van ijzer, althans zolang je een gezond dieet hebt.” Ze zegt dat ze de veranderingen in haar gezicht echt wel voelt. “Het lijkt wel een babyhuidje. Gehydrateerd en verjongd.”

De pornoster haalde eerder al de krantenkoppen toen ze onthulde dat haar ex haar laat kiezen tussen hem en haar teddy. Haar knuffel, die Ursinho heet, is een teddybeer die altijd naast het model zit op foto’s. Ze reist nu al bijna twee jaar met hem en bezocht al meer dan 16 landen. Mimi stond nog eens in de schijnwerpers toen haar fans een ‘seksnacht’ met haar konden winnen. Een speciale dame!

Plaats een reactie