Man met grootste pretstok ter wereld (34 cm) onthult zijn lastig seksleven: “Vrouwen schrikken!”

Jonah Falcon bezit het officieuze record van ’s werelds grootste pretstok, met een uitzonderlijke lengte van iets meer dan 34 centimeter, maar hij heeft onthuld dat deze extreme grootte ook zijn nadelen heeft. Vooral tijdens de seks kan dit blijkbaar al eens zorgen voor ‘lastige momentjes’…

Ondanks de geruststelling dat vrouwen over de hele wereld blijkbaar de grootte van de penis niet belangrijk vinden, hebben veel mannen al toegegeven dat ze liever een groter lid zouden hebben. Maar voor Jonah Falcon – wiens mannelijkheid naar verluidt iets meer dan 34 cm in erectie is – zou het allemaal toch een beetje minder mogen zijn. Onlangs liet hij zich uit over de negatieve invloed van zijn reusachtige sigaar op zijn seksleven.

Breekbaar

Hij legde uit: “In bed levert het echt veel te vaak problemen op. Vaak komt écht seksen er niet van omdat het meer op een worstelpartij lijkt. Het ‘naar binnen gaan’ is vaak een groot probleem. Ik gebruik zelfs al glijmiddelen enzovoort, maar zelfs dat helpt vaak niet. En vrouwen schrikken ook echt wel van de grootte. Ik zeg ze meestal op voorhand dat hij gigantisch is, maar eens ze hem zien… Er waren er al die gewoon weggingen. Anderen klaagden dan weer dat ze te veel pijn hadden.”

De officieuze recordhouder onthulde zelfs dat hij voorzichtig moet zijn tijdens de seks om zijn kostbare bezit niet te beschadigen. Hij zei: “Ik ben altijd heel voorzichtig geweest om hem niet te beschadigen. Ik herinner me dat ik een keer een stijve kreeg in de verkeerde richting, en er was een zeer kleine breuk in mijn penis. Ik laat er bijna nooit iemand op gaan zitten, want dat is ook een manier om hem te breken.”

Ondanks deze ‘problemen’, heeft Jonah ook toegegeven dat er een aantal voordelen zijn aan het hebben van een tot de verbeelding sprekend lid. Hij vertelde: “Er zijn beroemdheden, zonder namen te noemen, die zwaar onder de indruk zijn van mijn penis. Weet je dat er bekende vrouwen, maar dan écht heel bekende, zijn die me berichten sturen met de vraag om seks met me te hebben? Ik ben daar wel nog nooit op ingegaan. Ik zou niet graag op een verkeerde manier in de belangstelling komen.”

(Bron: Daily Star)

 

Plaats een reactie