Deze oma heeft altijd zin en organiseert pikante feestjes met ‘jonge veulens’

Deze is al een ‘gouwe ouwe’, maar dat zijn vaak de beste! 😉 In Groot-Brittannië was er destijds een programma genaamd ‘Swingers’. Hier werd elke aflevering een koppel of een persoon gevolgd die regelmatig gaat ‘swingen’ en dus niet houdt van monogamie. De aflevering die de hoogste kijkcijfers had, ging over een dame op leeftijd die wel van een fris blaadje (of verschillende) hield.

De hoofdrol in de reportage was weggelegd voor de toen 67-jarige Siobhan, bloemiste overdag maar ’s avonds een wulpse deerne die altijd zin heeft. Ze onthulde dat ze regelmatig bij haar thuis seksfeestjes organiseerde, met soms wel tot zeven mannen en/of enkele koppels. De mannen die ze uitnodigde waren meestal tussen de 20 en 30 jaar.

Glijmiddel en kinky fantasieën

En eenmaal iedereen aanwezig was, ging het feest van start op de beddensprei met bloemetjesmotief! Siobhan vertelde ook dat het glijmiddel rijkelijk vloeide tijdens deze ‘bijeenkomsten’ en dat ze alles deed om de aanwezigen de tijd van hun leven te geven. Zo onthulde ze dat er maar weinig kinky fantasieën waren die voor haar te ver gingen.

Over één ding bleef ze zich echter altijd verbazen, namelijk dat zulke jonge mannen met een dame van haar leeftijd seks wilden hebben. Ze zei daarover: “Toen ik dit voor de eerste keer deed, was ik stomverbaasd dat iemand in de 20 seks wou hebben met iemand zoals ik. Maar blijkbaar willen ze het wel en ik ben daar heel gelukkig mee. Ik nodig nu eigenlijk heel vaak ‘stoute’ jongemannen uit om allemaal samen met mij te komen spelen. De keuze tussen een gans leven swingen of een ongelukkig huwelijk zonder seks is voor mij snel gemaakt!”

Seks tot het bittere einde

Siobhan vertelde dat ze zich door het swingen steeds beter in haar vel begon te voelen. Ze gaf zonder schroom toe dat seks één van de belangrijkste zaken in haar leven was. Alleen vond ze het jammer dat ze dit pas op latere leeftijd ontdekt had. Naast de gezellige feestjes bij haar thuis, trok Siobhan ook regelmatig naar swingersclubs in haar buurt. Ze zei: “Ik wil blijven seksen tot het einde van mijn dagen!” En ze onthulde zelfs al de tekst die ooit op haar grafsteen moet pronken: “She shagged until the very end.” Duidelijk! Hier kun je de reportage over Siobhan bekijken. (deze heeft een leeftijdsbeperking op YouTube).

Geef een reactie