FUN

Vlaamse First Dates-deelnemer opent de debatten met bizar verhaar over zijn… teelballen

In het programma First Dates worden twee wildvreemden bij elkaar aan tafel gezet, met als doel dat de spreekwoordelijke vonk zou overslaan. Als dat niet lukt, dan hebben ze misschien samen toch een gezellige avond beleefd.

Het zorgt alleszins vaak voor interessante gesprekken, waarbij de ene al wat eerlijker, directer en opener is dan de andere. Zo raakt de mannelijke deelnemer in dit fragment een toch wel apart gespreksonderwerp aan…

Hij kende de dame aan de andere kant van de tafel nog geen uur, maar toch vertrouwde hij haar wat interessante info over een van zijn teelballen toe. Er is namelijk iets mis met een van de twee. Maar de vrouw moest zich geen zorgen maken, want hij kan nog wel steeds een erectie krijgen. Oef!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.