Makelaar vindt poedelnaakt koppel in zwembad van huis dat ze aan klant laat zien

Af en toe heb je van die verhalen – en die moeten echt niet lang zijn – waarbij je denkt: “Ok, genoeg internet voor vandaag!” Kort maar krachtig…

Een makelaar in Florida was geschokt toen ze een naakt koppel aantrof in het zwembad van een huis dat ze aan een klant wilde laten zien. De Polk County Sheriff’s Office kreeg een telefoontje over het incident in Davenport op 5 december, net voor 10 uur, volgens de Miami Herald. De makelaar vertelde de politie dat ze op het punt stond haar klanten de woning te laten zien toen ze de verrassende ontdekking deed.

Seks en drugs

Ze zag een onbekende auto geparkeerd staan op de oprit die argwaan wekte, en ze belde 911. Toen de politie arriveerde, vonden ze een 35-jarige vrouw met een 39-jarige man, die naar verluidt toegaven dat ze naar het (leegstaande) huis waren gegaan om seks te hebben en ze ‘vonden dat ze niets verkeerds deden’.

De man zou een zakje met een ‘kristalachtige substantie’ bij zich gehad hebben, die later positief getest werd op methamfetamine, meldt de krant. Het tweetal werd gearresteerd en aangeklaagd voor huisvredebreuk. De man werd ook beschuldigd van het bezit van drugs. Zowel de man als de vrouw werden met een borg vrijgelaten.

(Bron: Indy100 – Intropic: Unsplash)

Geef een reactie