Dit is hoeveel minuten mannen elke dag naar vrouwen staren (en het is hallucinant)

Uiteraard kijken mannen graag naar (mooie) vrouwen, maar de ene doet dat al wat meer en langer dan de andere. Het wereldbekende fotografiebedrijf Kodak heeft nu onderzoek gedaan naar hoelang mannen gemiddeld per dag naar vrouwen staren.

Daarvoor deden ze een poll onder een aantal mannelijke medeburgers. En wat blijkt: de gemiddelde man staart 43 minuten per dag naar vrouwelijk schoon. Best wel veel dus! Tijd die je misschien beter kan spenderen, of net niet…

259 uur per jaar

43 minuten per dag, dat betekent 259 uur per jaar en over een gans leven beschouwd, gaat het dan over een ongeveer een volledig jaar loeren naar de dames. Maar ja, we snappen het ook ergens wel. Als er een prachtige dame passeert, ben je al snel flink wat seconden kwijt aan dat gestaar. En de teller dikt snel aan!

Maar moeten we dan een voorbeeld nemen aan de vrouwen? Zeer zeker! Of misschien weer net niet… De dames spenderen blijkbaar zo’n goeie 20 minuten per dag aan het kijken naar mannen. Toch meer dan de helft minder dan de 43 minuten die de heren er aan besteden. Laat ons evenwel niet flauw doen. De dames kennende hebben ze bij de poll waarschijnlijk hun cijfertjes wat verbloemd!

(Bron: Panorama – Intropic: Freepik)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.