Je gelooft nooit welke tattoo deze man op z’n voorhoofd liet zetten. “Zijn je ouders trots!?”

Een kerel heeft het internet flink door elkaar geschud door het woord ‘hotdogs’ op zijn voorhoofd te laten tatoeëren in de vorm van een kruis. Ieder zijn ding, denken wij dan. In een video op TikTok onthulde ene @nomad_radtattoo de bijzondere tatoeage, die door velen nu al de ‘eeuwig jobstopper’ genoemd wordt.

Hoewel velen de tatoeage afkeurden en zich afvroegen waarom iemand ervoor zou betalen, waren anderen dan weer onder de indruk en geamuseerd door de bizarre onderneming. Het is niet duidelijk waarom deze klant koos voor een tatoeage vernoemd naar een broodje met worst, maar het is duidelijk niet zijn eerste keer onder de inktpen, want in het filmpje is te zien dat hij ook andere tatoeages op zijn armen heeft.

“Zullen je ouders trots zijn?”

Hoewel zijn reactie op het eindresultaat niet wordt getoond, lijkt hij tijdens het zetten van de tatoeage heel enthousiast te zijn niet te aarzelen en roept hij uit dat de tattoo op zijn voorhoofd ‘ziek’ wordt. Op een gegeven moment wordt hem gevraagd of zijn ouders trots zullen zijn als ze zijn nieuwste tatoeage zien, waarop hij antwoordt: “Ja, zeker weten.”

De video werd al miljoenen keren bekeken en kan op veel afkeuring onder TikTok-gebruikers rekenen. Veel van de kritiek kwam van tatoeëerders, die zeiden dat ze zouden weigeren zulk een tatoeage te maken. Iemand merkte op: “Er waren bepaalde tatoeages die ik weigerde te doen. Dit zou in die categorie vallen.” Een ander zei: “Ik ben 8 jaar tatoeëerder geweest. Ik zou dit geweigerd hebben voor zijn eigen bestwil.”

“Grote rode vlag voor de tatoeëerder!”

Een andere gebruiker schreef: “Als ik vind dat een van mijn eigen tattoos lelijk is, dan ga ik voortaan telkens eens terug naar deze video kijken en ben ik gerustgesteld.” Een andere criticus zei: “Waarom heb je dit niet geweigerd? Een grote rode vlag voor een tatoeëerder die instemt met elke tatoeage die hem wordt gevraagd.” Toch was er ook een tattoo-artiest die positiever klonk en zei: “Geweldige tattoo. Ik wou dat ik deze zelf kon zetten!”

Check hieronder de video:

 

@nomad_radtattoo “Finally excited to have a face tat. It’s gonna be sick”…he said. #tattoo #tattoos #crazytattoos #crazytattoostories #hotdog #hotdogs @adrenaline604 #vancouvertattoo #vancouvertattooartist ♬ original sound – nomad_radtattoo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.