Drie koppels meten de decibels die ze produceren tussen de lakens. De resultaten zijn hallucinant

Nog niet zo lang geleden was er een Engels onderzoek waarbij klachten centraal stonden van mensen wiens buren nogal veel lawaai maken tussen de lakens. De krant The Sun gaf nu drie van die luidruchtige koppels een decibelmeter om eens na te gaan hoeveel lawaai ze nu precies maken. De koppels doen hun verhaal…

Lizzy (28) en James (36) – 131,8 decibels

“We waren in shock door die 131,8 decibels. Wij ervaren het niet zo, maar misschien zijn we een beetje doof!” zegt het koppel. Ze zeggen ook dat ze het heel erg vinden voor de buren: “Het zijn zo’n lieve mensen en we gaan zeker proberen om het minder luid te doen.” Lizzy en James zijn allesbehalve nachtraven, ze doen het ook vaak overdag…

“Ik ben gescheiden van mijn man en de kinderen zijn steeds één week bij hem” zegt Lizzy. “Als ze niet thuis zijn en James en ik hebben vrij of werken thuis, dan doen we het gewoon overdag. Ik hou nu eenmaal van luid schreeuwen tijdens de seks. Sorry, lieve buren!”

Charley (30) en Tony (30) – 128,7 decibels

Charley en Tony kregen zelfs al brieven van buren om wat minder luidruchtig van bil te gaan. Het koppel zegt dat ze wel beseffen dat ze niet de stilste van de buurt zijn: “We maken beiden veel lawaai. Dat hoort er nu eenmaal bij voor ons. Maar we zijn toch geschrokken toen we de decibelmeter gebruikten!”

Ze zeggen ook dat ze een heel gezond seksleven hebben: “We doen het bijna elke dag en soms meer dan eens per dag, en het duurt telkens meer dan een halfuur.” Tony haat ‘stille seks’: “Het is vreemd en alsof je met een lijk in bed ligt. Trouwens, onze kinderen zijn goede slapers, die hebben er geen last van. Maar het onderzoek opende wel onze ogen en we gaan ons best doen om het wat stiller te doen.”

April (31) en Tom (29 – 133,2 decibels

Op een dag vond het koppel een post-it op hun deur. Een buurman vroeg of ze wat minder lawaai konden maken, want volgens hem leek het alsof hij naast een vliegveld woonde. “Tom weet wat ik graag heb en wanneer ik dan schreeuw, gaat hij almaar harder door” zegt April. “Toen we de klachten kregen, waren we wel een beetje geschrokken.” Uiteindelijk moest het koppel hun appartement zelfs verlaten.

Ze zeggen dat die piek van 133,2 decibels vooral aantoont hoeveel ze van elkaar houden. “En hoeveel we van seks houden!” zegt Tom. “We schamen ons daar niet voor. Te veel mensen zijn bang om zich volledig te laten gaan tijdens het vrijen.” Het koppel woont nu in een alleenstaand huis en zegt heel lieve buren te hebben. Maar die wonen wel op een afstand en zullen dus weinig last hebben van het nachtelijk lawaai.

(Foto’s: Freepik)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.