Vlaamse juffrouw onthult 16 regels die je verplicht moet naleven in een relatie met haar

Nog steeds single en toch al een tijdje op zoek? Misschien is de dame uit onderstaande video dan wel iets voor jou? Vriendelijk meisje en ze ziet er leuk uit, maar er zijn wel een paar regels die je verplicht moet volgen indien je met haar in een relatie stapt…

Dure restaurants en veel reizen

Je kan in ieder geval niet zeggen dat ze niet weet wat ze wil, want in onderstaande virale video legt ze maar liefst 16 regeltjes uit waar je jezelf verplicht aan moet houden. Deze regels niet naleven tot op de letter is blijkbaar compleet verboden.

Doe trouwens ook maar je portemonnee open want mevrouw verwacht dat je haar elke maand meerdere keren meeneemt naar de duurste restaurants en minstens drie keer per jaar op reis gaat met haar. De man moet natuurlijk alles betalen want een prinses zoals zij gaat echt geen geld ophoesten.

Kers op de taart is ongetwijfeld dat je eigenlijk geen vrienden meer mag hebben. Echter niet getreurd, want je hebt wel deze leuke blondine waar je 24/7 voor mag zorgen. Iemand interesse?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.