FUN

Beelden van man die tien keer sterft tijdens bevalling gaan de wereld rond

Danielle Foord filmde haar bevalling en zette de clip op TikTok, maar het was vooral haar man die de show stal. Hij kokhalsde en moest zelfs een ‘pauze’ nemen terwijl zijn vrouw perste. Wat een (pantoffel)held!

Dramatische reactie

Danielle filmde het moment van haar bevalling in het ziekenhuis, zodat ze achteraf kan terugkijken op deze speciale dag. Danielle en de baby die geboren werd, waren echter niet het middelpunt van de aandacht in de video. De dramatische reactie van haar man haalde immers de bovenhand. Ondanks het feit dat hij haar hand vasthield om haar te steunen, kon de man het hele gebeuren rond de geboorte niet echt aan.

In het filmpje, dat al meer dan 40 miljoen keer bekeken werd, zie je Danielle op bed liggen terwijl de bevalling aan de gang is. Haar man houdt haar hand vast, maar al snel begint hij te kokhalzen. Het leek echter te veel te worden voor de echtgenoot, want hij plofte neer op de stoel naast het bed om even op adem te komen. Hieronder kun je zelf oordelen wat je van de reactie van de man vindt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.