OMG

Man ziet hond opgesloten in bloedhete auto en haalt de zware hamer boven

Het gebeurt nog veel te vaak dat mensen hun honden achterlaten in een auto waar de temperatuur veel te hoog is. Als je dat als voorbijganger opmerkt, dan kan je twee dingen doen: doorlopen of in actie schieten. De man in deze video deed het tweede, en hoe! Zouden jullie op dezelfde manier reageren? Probleem is natuurlijk dat je altijd rekening moet houden met een kwaaie eigenaar die er de politie bij haalt. En dan zou je wel eens de rekening gepresenteerd kunnen krijgen. Desalniettemin hebben wij respect voor de actie van deze ‘hondenredder’! Check het filmpje hieronder:

Bekijk zeker ook eens dit filmpje: Man met kruiwagen denkt dat hij bij Cirque du Soleil werkt… Niet dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.