OMG

Teresa viel 150 kilo af en toont hoe waanzinnig veel overtollige huid ze nu heeft

Een vrouw die meer dan 150 kilo is afgevallen heeft een foto’s gedeeld van hoe haar lichaam eruit ziet terwijl ze wacht om de overtollige huid te laten verwijderen. Teresa Parent, die ooit bijna 250 kilo woog, legde aan haar TikTok volgers uit dat ze hard heeft gevochten om haar eigen leven te redden.

De vrouw uit Long Beach, Californië, is ettelijk kilo’s kwijtgespeeld maar dat zorgt natuurlijk voor flink wat overtollige huid, die in de loop van deze maand operatief zal verwijderd worden. Terese deelde ook een video waarin ze in tranen zei: “Ik woog vroeger bijna 250 kilo en ik heb de laatste vier en een half jaar van mijn leven heel hard gewerkt om al deze kilo’s te verliezen.”

Buikwandcorrectie

“Binnenkort krijg ik een buikwandcorrectie om mijn overtollige huid te verwijderen. Je kunt zien dat hij tot aan mijn knieën hangt. Zo ziet het eruit als ik ga zitten,” ging ze verder. “Het laat me veel groter lijken dan ik eigenlijk ben. Het is erg pijnlijk, het is gênant en het is beschamend, maar ik probeer me te concentreren op het feit dat ik een gewichtsverliesstrijder ben.”

“Ik heb heel hard gewerkt om mijn eigen leven te redden en over een paar dagen is dit allemaal weg en zal mijn leven voor altijd ten goede veranderen. Ik documenteer dit voor mezelf en deel dit met jullie allemaal omdat ik hoop dat het helpt om obesitas en losse huid en alle dingen die gepaard gaan met gewichtsverlies te normaliseren,” besloot ze.

(Bron: Daily Star)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.