Onderzoek toont aan: deze beroepsgroep beleeft het meeste pret in bed

Boeren krijgen het soms hard te verduren: strenge stikstofregels, gedwongen onteigening en ga zo maar door. Over één punt hoeven ze zich echter geen zorgen te maken: de pret in bed!

Iedereen ken natuurlijk de sukkelaars uit Boer Zoekt Vrouw die maar moeilijk van de straat geraken, maar veel medelijden hoef je niet te hebben. Althans als we The Irish Mirror mogen geloven. Die deed onderzoek bij duizenden mannen en vrouwen en kwamen tot een opmerkelijk resultaat.

Boeren scoren goed, journalisten veel minder

Uit hun enquête blijkt namelijk dat boeren tot de beroepsgroep horen die het meest de liefde bedrijft. Maar liefst 33% van hen claimt het minstens één keer per dag te doen. Maar, dat is nog niet alles: 67% claimt ook nog dat hun bedprestaties ‘ongelofelijk’ zijn. Gaan met die banaan, of tractor!

Natuurlijk wil je ook weten wie het nog goed doet in het lijstje… Op twee staan de architecten, waarvan 21% claimt één keer per dag in actie te komen en plaats drie is voor de kappers (17%). Slecht nieuws is er voor journalisten, want zij staan namelijk helemaal onderaan in de lijst. 20% claimt maar één keer per maand pret in bed te beleven.

De echte druk in bed komt overigens pas als je een advocaat als partner hebt. Zij zijn het moeilijkst te bevredigen, zeggen ze zelf. Maar liefst 27% claimt elke keer een hoogtepunt te faken.

(Bron: The Irish Mirror)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.