Miljonair schokt de wereld met advies aan mensen die het financieel moeilijk hebben

Miljonair Barrie Drewitt Barlow heeft gezegd dat hij van plan is deze winter meer geld uit te geven, net nu velen van ons voor ernstige bezuinigingen staan. De vader van zeven heeft verklaard dat hij deze winter zeker niet voor dezelfde uitdagingen zal komen te staan als een groot deel van de wereldbevolking. En dit terwijl de crisis rond de kosten van levensonderhoud zijn tol blijft eisen. De 51-jarige zegt zelfs dat de huidige situatie hem alleen maar rijker zal maken.

Barrie had zelfs een boodschap voor de mensen die het deze winter moeilijk zullen hebben. In een gesprek met The Sun zei hij: “De crisis in de kosten van levensonderhoud maakt me alleen maar rijker. Mensen voelen de crisis in hun portefeuille en moeten daarom goedkopere huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten kopen, weg van de luxere en duurdere merken. Dit betekent dat zij behoefte hebben aan nieuwe producten die op de markt komen en die worden dan eerst getest door een van mijn bedrijven voor consumentenonderzoek.”

“Werk harder”

Barrie heeft net zijn zevende kind, Romeo, verwelkomd met verloofde Scott (27). De miljonair is bijna 200 miljoen euro waard en zegt zich niet schuldig te voelen over zijn rijkdom. Tegen mensen die het nu of later moeilijk hebben, zegt Barrie dat hij wel met hen ‘meevoelt’, maar dat ze harder moeten werken. “Ons wordt vaak gevraagd hoe we zo veel kunnen uitgeven als zoveel mensen het nu moeilijk hebben in de wereld”, zei hij. “Ik voel met ze mee, maar uiteindelijk heb ik ook in hun situatie gezeten. Ik werk nu 19 uur per dag, elke dag van de week en zoals het oude gezegde luidt: work hard, play hard. Ik doe beide!”

En hij ging nog een stapje verder: “Ik ben het zat om de verhalen van mensen over pech aan te horen. Er zijn altijd kansen als je ernaar zoekt en als ik het kan, kan iedereen het. Zij die de hele dag op hun kont willen zitten, krijgen wat ze verdienen.” Barrie heeft zeven eigendommen op zijn naam staan en wil binnenkort ook nog een kasteel kopen, zo zei hij aan The Sun.

Momenteel is hij een huis van 6 miljoen euro aan het renoveren. “We hebben al zoveel plezier beleefd aan de renovatie”, zei hij. “De kamer van onze jongste dochter kostte ongeveer 150.000 euro, haar nieuwe bed alleen al 38.000 euro. En we zijn nog niet eens begonnen aan Romeo’s kinderkamer.” Gelukkig is er nog het gezegde ‘Geld maakt niet gelukkig’…

(Bron: The Sun)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.