Helderziende die ‘coronapandemie’ voorspelde, onthult wat 2023 zal brengen

Een helderziende die beweert de coronapandemie correct te hebben voorspeld, heeft een aantal nieuwe voorspellingen gedaan voor 2023, en het ziet er naar uit dat ons een zware tijd te wachten staat…

Londenaar Nicolas Aujula (37) beweert dat hij een ‘griepramp’ voorzag in 2019, een jaar voordat de wereld werd stilgelegd vanwege Covid-19, en ook dat hij voorspelde dat Donald Trump de Amerikaanse verkiezingen van 2020 zou verliezen en dat de Black Lives Matter protesten zouden uitbreken.

Onheil alom

Hij zei: “In 2019 denk ik dat mijn Covid-voospelling het meest schokkend was. Ik had dit visioen dat ik naar een luchthaven ging en op de een of andere manier moest ik de persoon op de luchthaven mijn gezondheidsdossier geven, wat nergens op sloeg. We moesten een bewijs van ons vaccin laten zien. Op dat moment leek het iets uit een film, maar wat later gebeurde het allemaal echt.”

Aujula, een therapeut en astroloog, zei dat hij zich voor het eerst bewust werd van zijn paranormale gaven op jonge leeftijd, die sterker werden naarmate hij ouder werd. Hij zegt dat hij nu regelmatig visioenen heeft en denkt dat hij weet wat 2023 voor ons in petto heeft.  Helaas is het niet allemaal koek en ei, want Aujula voorspelt massale overstromingen, malaria-uitbraken en wereldwijde stroomuitval. Geweldig, net wat we nodig hebben…

Dubbele recessie

Hij denkt ook dat het een slecht jaar kan worden voor de Engelse Koninklijke familie: “Ik denk dat het inkomen en de populariteit van de Koninklijke familie zal dalen. Dus misschien verkopen ze hun eigendommen, of maken ze er een hotel van, of moeten ze diversifiëren.” En het is niet veel beter nieuws voor de rest van ons, want Aujula voorspelt dat de crisis in de kosten van levensonderhoud zal aanhouden.

Hij zei: “Ik denk dat de economische achteruitgang van lange duur zal zijn en zes of zeven jaar kan duren. Ik denk dat het ergste aan het eind van het decennium komt, dat we in een recessie terechtkomen, dat het beter wordt en dat er dan weer een nieuwe komt. Ik denk dat er wereldwijd een dubbele recessie komt. Als gevolg daarvan zullen we veel banen verliezen en bedrijven sluiten.”

Entertainment

Op het gebied van ‘entertainment’ voorspelt hij dat er een ‘vechtpartij tussen alleen mannen op een filmfestival of tijdens een awardshow’ zal plaatsvinden. Misschien gaat Chris Rock terug naar de Oscars met versterking? En voor de popsterren Madonna en Beyonce voorspelt de Londenaar dan weer de nodige hartzeer.

Hij zei: “2023 wordt vrij moeilijk voor Madonna, ze zou een of ander vorm van verdriet kunnen hebben. Ik heb het gevoel dat ze een moeilijk jaar tegemoet gaat. En ik heb het gevoel dat Beyonce een beetje een verandering en een overgang in haar leven doormaakt en ze zou haar relatie in twijfel kunnen trekken.” Afwachten of onze helderziende gelijk krijgt…

(Bron: LADBible)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.