Dit is wat een zwangerschap met het lichaam van bodybuilder Rachel deed

Bikini-bodybuilder en fitness-influencer Rachel Quinney heeft onthuld hoe haar figuur is veranderd sinds ze zwanger was en bevallen is. En ze is nu op een missie om haar ‘pre-baby lichaam’ terug te krijgen. Op TikTok, waar ze 114.000 volgers heeft, postte Rachel een filmpje waar ze te zien is toen ze deelnam aan een wedstrijd en daarna hoe ze er nu uitziet.

Rachel schreef bij het filmpje: “Wat het krijgen van een baby met mijn lichaam heeft gedaan.” Je ziet inderdaad dat ze een ‘transformatie’ heeft ondergaan, maar de contouren van haar buikspieren zijn nog steeds zichtbaar.

Rachel voor en na haar zwangerschap

Ze vermeldde in het onderschrift: “Volg me om te zien hoe ik die pre-baby lichaamsbouw versla. Ik heb me nog nooit zo gemotiveerd gevoeld.” In de commentaren kreeg Rachel veel steun en velen prijsden haar lichaam. Iemand schreef: “Je ziet er nog steeds geweldig uit!” Iemand anders voelde zich verwant: “Het krijgen van een baby heeft mijn lichaam zo veranderd en ik denk niet dat ik ooit weer zo zal worden als ik was, maar ik leer nu te houden van wat ik heb.” 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.