OMG

Cordelia laat al 32 jaar haar vingernagels groeien. Het resultaat is schokkend

Cordelia Adam vertelde onlangs haar bijzondere levensverhaal aan Truly. De 59-jarige dame uit Gary, Indiana, laat haar vingernagels gewoon groeien en dat al gedurende maar liefst 32 jaar! Het hoeft niet gezegd dat die er vandaag de dag redelijk bijzonder uitzien.

“Normaal na 32 jaar”

Wanneer je Cornelia en haar nagels voor de eerste keer ziet, dan vraag je je af hoe ze daar in godsnaam de meest doodgewone dingen mee kan doen. “Voor mij is dat normaal na die 32 jaar” zegt ze. “Ik grijp nooit naar iets met mijn vingertoppen eerst. Om de afwas te doen of te scrollen op mijn telefoon gebruik ik mijn knokkels.”

Cordelia geeft wel toe dat ze af en toe haar nagels trimt om ze op dertig centimeter lengte te houden. Wat ze persoonlijk het leukste vindt aan die lange nagels, is de aandacht die ze erdoor krijgt. “Ik startte zelfs met een TikTok-account zodat ik de vragen die mensen hebben over mijn nagels kan beantwoorden. De commentaren zijn soms negatief, maar dat trek ik me niet aan.” 

Hieronder kun je aan de hand van het filmpje van Truly wat beter kennismaken met Cordelia en haar pronkstukken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.