Man betaalt 125.000 euro om eruit te zien als Britney Spears. Zo ziet hij er nu uit…

Een superfan van Britney Spears heeft onthuld hoe hij eruit zag voordat hij meer dan 120.000 euro uitgaf aan plastische chirurgie. Bryan Ray was net 17 toen zijn ‘Baby One More Time’ makeover begon, met veneers om de glimlach van de superster na te bootsen.

Die ingreep kostte 25.000 euro maar sindsdien heeft hij ongeveer 120.000 euro uitgegeven aan twee neuscorrecties, gezichtsimplantaten voor de wangen, vergroting van het zachte weefsel en de lippen en een ooglidlift. De 35-jarige heeft sindsdien twee decennia lang tientallen ingrepen ondergaan om op de poplegende te lijken.

“Voel me erg trots”

Maar hoe zag hij eruit voordat hij onder het mes ging? Zelf zegt hij: “Als ik terugkijk naar de foto’s van vroeger, voel ik me echt trots. Ik krijg een gevoel van opwinding omdat ik aan een reis van zelfontdekking en artistieke expressie begon”

“Ik denk dat het zo belangrijk is om je hart en dromen te volgen en te doen wat je gelukkig maakt,” ging hij verder. “Als ik terugkijk zie ik in zekere zin dat ik heel erg als een kameleon ben geweest. Ik heb gespeeld en de grenzen van mannelijk en vrouwelijk in mijn look overschreden. Dat komt omdat ik echt geloof dat er geen grenzen zouden moeten zijn. Ik moet me zowel op een mannelijke als op een vrouwelijke manier kunnen uitdrukken en alles daartussenin.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *